Αυτή είναι η νέα Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder

11:16 8/5/2020 - Πηγή: NewsAuto

Με 610 ίππους, κίνηση μόνο στους πίσω τροχούς σε κάποιες εκδόσεις και τετραδιεύθυνση σε κάποιες άλλες, η νέα Huracan Spyder EVO είναι το πλέον πρόσφατο «υγρό όνειρο» από τη Lamborghini.

Η Lamborghini με την παρουσίαση της Huracan Spyder

EVO, μεγαλώνει τη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων της και μας κάνει να ονειρευόμαστε. Άλλος χαλαρές «ανοιχτές» βόλτες στην παραλιακή με το φεγγάρι πάνω από το κεφάλι του, άλλος drift και κάψιμο ελαστικών με τους 610 ίππους του V10 που ουρλιάζει πίσω από την πλάτη. Με μικρή μείωση στην απόδοσή του, από τους 640 στους 610 ίππους στις 8.000 σ.α.λ., ο V10 της Lamborghini στέλνει σε κάποιες εκδόσεις την ισχύ του μόνο στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων με τεχνολογία διπλού συμπλέκτη.

Τα 100 χλμ./ώρα από στάση είναι μια υπόθεση που διαρκεί μόλις 3,3 δευτερόλεπτα για τις πισωκίνητες εκδόσεις και 3,5” για τις τετρακίνητες. Στην τελευταία περίπτωση, η Lamborghini εφοδιάζει το μοντέλο της και με σύστημα τετραδιεύθυνσης, κάτι που αυξάνει κάθετα την αποτελεσματικότητα του συνόλου σε ότι έχει να κάνει με τη σταθερότητα και την ευελιξία. Σε αυτό παίζει το ρόλο του και το νέο σύστημα ελέγχου της τετρακίνησης, που έχει το (Ιταλικό, προφανώς) όνομα Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI).

Αλλαγές έχει το μοντέλο και στο εσωτερικό του. Τη μεγαλύτερη διαφορά κάνει η οθόνη των 8,4 ιντσών που βρίσκεται στο ταμπλό από την οποία γίνεται ο έλεγχος όλων των υποσυστημάτων του αυτοκινήτου και για τα περιφερειακά, δέχεται και εντολές με χειρονομίες. Η οροφή της Spyder ανοίγει ακόμα και εν κινήσει με ταχύτητα έως και 50 χλμ./ώρα, ενώ χρειάζεται 17 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των αποκαλυπτηρίων.

The post Αυτή είναι η νέα Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα