Yamaha: Νέα naked μοτοσυκλέτα στις 16 Οκτωβρίου

Χρησιμοποιώντας μια σκοτεινή teaser φωτογραφία η Yamaha μας δίνει μια πρώτη εικόνα από τις προθέσεις τις για την 16η Οκτωβρίου. Η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει μια νέα naked μοτοσυκλέτα με τα σενάρια να ποικίλουν.

Η νέα μοτοσυκλέτα της Yamaha που θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στις 16 Οκτωβρίου

είναι μέλος της naked οικογένειας της ιαπωνικής εταιρίας. Αν κρίνει κανείς από τον τρόπου που επέλεξε η εταιρία να κάνει γνωστή την πρόθεσή της με αυτή η σκοτεινή teaser φωτογραφία και καπνούς πίσω από το μοντέλο τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με μοτοσυκλέτα της οικογένειας MT που επιβεβαιώνεται και από το σλόγκαν “Loading a new Level of Darkness” (Φορτώνοντας ένα νέο επίπεδο Σκοτεινιάς”). Αυτό το concept έχει χρησιμοποιηθεί για όλα τις γυμνές μοτοσυκλέτες MT έως τώρα.

Οι πληροφορίες που βλέπουμε στο Διαδίκτυο αναφέρουν ως πιθανότερη την παρουσίαση μιας νέας MT με κινητήρα 125 κυβικών. Το συμπέρασμα είναι λογικό αφού η Yamaha παρουσίασε φέτος την ολοκαίνουρια YZF-R125 με καινούριο κινητήρα και πλαίσιο. Υποψήφια είναι και η αμέσως επόμενη έκδοση σε κυβισμό MT-03 (ένθετη φωτογραφία) αφού και σε αυτή την περίπτωση η R3, που χρησιμοποιείται ως βάση, παρουσιάστηκε φέτος με αλλαγές.

The post Yamaha: Νέα naked μοτοσυκλέτα στις 16 Οκτωβρίου appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα