Volkswagen Tiguan Offroad: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του

Με μια νέα έκδοση με τονισμένο εκτός δρόμου χαρακτήρα όπως φανερώνει και το όνομα Offroad, εμπλουτίζει τη γκάμα του Tiguan η Volkswagen, με τις πωλήσεις του νέου μοντέλου να ξεκινούν ήδη στην Ευρώπη.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Η έκδοση Offroad είναι εξοπλισμένη με όλα τα στοιχεία που αρμόζουν σε έναν εκτός δρόμου χαρακτήρα. Βασικότερο όλων είναι φυσικά η τετρακίνηση 4MOTION με σύστημα Active Control που

περιλαμβάνει τρία προφίλ οδήγησης: Onroad, Offroad και Snow.

Ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία ρυθμίζονται και όλα τα βοηθητικά συστήματα του αυτοκινήτου με στόχο την επίτευξη της μέγιστης δυνατής πρόσφυσης σε κάθε επιφάνεια και σε όλες τις συνθήκες. Εκτός από την τετρακίνηση το Tiguan Offroad έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες που αυξάνουν την γωνία προσέγγισης στις 24 μοίρες ενώ υπάρχει και προστατευτική ποδιά για τον κινητήρα.

Χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης έκδοσης είναι επίσης διακοσμητικά στοιχεία όπως τα σκούρα φιλέτα χρωμίου, οι μαύροι καθρέπτες και οι μαύρες ράγες οροφής καθώς και τα σχετικά σήματα με το λογότυπο Offroad. Ως βασική επιλογή για το Tiguan Offroad είναι οι τροχοί 18 ιντσών ενώ ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει και μεγαλύτερους τροχούς 19 και 20 ιντσών.

Η βασική έκδοση του Tiguan Offroad θα φορά τον δίλιτρο TDI με 150 ίππους που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ενώ θα υπάρχουν και πιο ισχυρές εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα