Video-teaser του νέου Volvo V60

Λίγα 24ωρα απομένουν για τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του Volvo V60. Αυτά θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ενόψει της πρεμιέρας, οι Σουηδοί δημοσίευσαν ένα αρκετά ενδιαφέρον video teaser!

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτό έχει ρετρό χαρακτήρα και ουσιαστικά τονίζει το πόσες γενιές έχουν μεγαλώσει με τα wagon της Volvo. Αλλά και πως διαφοροποιείται η κοινωνία και αλλάζουν τα

στερεότυπα στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η ανάγκη για ασφαλείς και άνετες οικογενειακές μετακινήσεις και εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η σουηδική εταιρεία.

Παρότι τα παλαιότερα μοντέλα της έχουν σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο, το νέο V60 είναι ο guest star, που κάνει μόνο περιορισμένες εμφανίσεις, αποκαλύπτοντας πολύ λίγα απ’ όσα θα δούμε την 21η του μήνα.

Αυτά που βλέπουμε είναι η μεγάλη γρίλια με το σήμα της μάρκας να δεσπόζει στο κέντρο, τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα που αντλούν έμπνευση από το «Σφυρί του Θωρ», ασημένιες ράγες οροφής με γυάλινη επιφάνεια ανάμεσά τους ενώ το εσωτερικό θυμίζει αρκετά εκείνο του XC60.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το πλάνο της Volvo σχετικά με τους κινητήρες που θα εφοδιάζουν τη νέα γενιά του μοντέλου αλλά λογικά θα περιλαμβάνει δίλιτρους κινητήρες βενζίνης αλλά και plug-in hybrid εκδοχή. Περισσότερα θα ξέρουμε όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα.

Μέχρι τότε, πατήστε play για να δείτε το video-teaser…

Keywords
Τυχαία Θέματα