Vanqraft VQ16: Το υπερπολυτελές μίνι γιοτ

Οι φίλοι της θάλασσας είναι σίγουρο πως θα λατρέψουν την ιδέα της Vanquish Yachts να παντρέψει την ευελιξία και την ταχύτητα ενός jet-ski με την πρακτικότητα ενός σκάφους δημιουργώντας το απόλυτο θαλάσσιο σκούτερ.

Το Vanqraft VQ16 συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από δύο κόσμους προσφέροντας απλόχερα διασκέδαση αλλά και πρακτικότητα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα γιοτ σε μικρογραφία καθώς είναι ταχύτατο

και ευέλικτο όπως ένα jet-ski αλλά ταυτόχρονα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από δύο άτομα σε ένα υπερπολυτελές περιβάλλον.

Το Vanqraft VQ16 αποτελεί μια δημιουργία της εταιρίας Vanquish Yachts και έχει σχεδιαστεί από την Guido de Groot Design και το Studio Delta. Το μήκος του φθάνει τα πέντε μέτρα και είναι κατασκευασμένο από fiberglass και μπορεί να μεταφέρει έως και έξι επιβάτες. Η εικόνα του μοιάζει με μικρογραφία των μεγαλύτερων μοντέλων της Vanquish Yachts με τις κομπακτ διαστάσεις να εξασφαλίζουν εξαιρετική ευελιξία.

Για την κίνηση φροντίζει ένας 1.800άρης κινητήρας της Yamaha με 200 ίππους ο οποίος επιτρέπει την επίτευξη ανώτατης ταχύτητας 40 κόμβων. Για όσους μάλιστα αυτό δεν δείχνει ιδιαίτερα γρήγορο η εταιρία προσφέρει και υπερτροφοδοτούμενη έκδοση Veloce η οποία μπορεί να ξεπεράσει τους 50 κόμβους. Φυσικά υπάρχουν πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του φινιρίσματος και του εξοπλισμού ενώ οι τιμές του VQ16 ξεκινούν από τις 90.000 δολάρια.

The post Vanqraft VQ16: Το υπερπολυτελές μίνι γιοτ appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα