VW: Νέα ειδική έκδοση Passat Variant 4ΜΟΤΙΟΝ R-Line

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Volkswagen παρουσίασε το ανανεωμένο Passat και τώρα, λίγο πριν το Σαλόνι της Γενεύης, οι Γερμανοί αποκαλύπτουν και την πρώτη περιορισμένης παραγωγής έκδοση του μοντέλου τους, αποκλειστικά ως station wagon.

Η νέα ειδική έκδοση R Line του ανανεωμένου Passat, που έκανε το ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες, θα παραχθεί από

την Volkswagen σε 2.000 μονάδες και μόνο ως station wagon, δίνοντας έτσι έναν αέρα ιδιαιτερότητας σε αυτή την επιλογή των Γερμανών που θέλουν να τονίσουν την πρακτικότητα που προσφέρει το μοντέλο τους, διανθισμένη με σπορ πινελιές.

Το γκρι χρώμα του αμαξώματος (Moonstone Grey το ονομάζει η Volkswagen) συνδυάζεται με μαύρη οροφή αλλά και με μαύρο χρώμα για τις ζάντες των 19 ιντσών, τους καθρέπτες και την αεροτομή, και αποτελεί εξωτερικά την ειδοποιό διαφορά της ειδικής έκδοσης έναντι των άλλων Passat. Το μαύρο κάνει επίσης την εμφάνισή του στα πλαίσια των παραθύρων, των εμπρός φωτιστικών σωμάτων αλλά και στην μάσκα που φέρει και ανάλογο σήμα.

Το μαύρο είναι και το χρώμα επιλογής της VW και για το εσωτερικό της ειδικής έκδοσης του Passat. Τα σπορ καθίσματα προέρχονται από την σειρά R-Line και φέρουν κεντρικα επένδυση από δέρμα Nappa, τα πεντάλ είναι από βουρτσισμένο ατσάλι και οι ατσάλινες ενθέσεις σττα μαρσπιέ φέρουν το logo “R-Line”. O ατμοσφαιρικός φωτισμός ολοκληρώνει την εικόνα.

Ο εξοπλισμός του Passat R-Line είναι επίσης ξεχωριστός καθώς περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα προαιρετικά στοιχεία και αξεσουάρ σύμφωνα με την Volkswagen, μεταξύ των οποίων το Digital Cockpit, την μεγάλη οθόνη των 9,2 ιντσών του συστήματος Discover Pro, το Travel Assist που υποβοηθά μερικώς τον οδηγό σε ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα. αλλά και τα μεπρός φωτιστικά σώματα Q.Light LED Matrix.

Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη ως τετρακίνητη (4MOTION) με τον ενδιαφερόμενο να έχει δύο επιλογές όσον αφορά στα κινητήρια σύνολα: είτε με τον δίλιτρο TDI των 240 ίππων, είτε με τον TSI των 272 ίππων.

Στην Ευρώπη οι προπαραγγελίες για την έκδοση R-Line του Passat θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάϊο.

The post VW: Νέα ειδική έκδοση Passat Variant 4ΜΟΤΙΟΝ R-Line appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα