VW T-Cross: Άνετο και πρακτικό

10:05 6/3/2021 - Πηγή: NewsAuto

Το VW T-Cross έχει εδραιωθεί στην αγορά λόγω του μοντέρνου στιλ του, την προσαρμοστικότητά του, αλλά και την ευελιξία του.

To μικρότερο SUV της VW, T-Cross είναι διαθέσιμο στην αγορά, γνωρίζοντας μεγάλη δημοφιλία χάρη στο μοντέρνο χαρακτήρα, αλλά και τη φρέσκια αύρα του. Παράλληλα, κρίνεται ιδανικό για ξέγνοιαστες εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα, χάρη στην πρακτικότητά του, καθώς και την άνετη καμπίνα του.

Περισσότερος χώρος, περισσότερη διασκέδαση

Το εσωτερικό του T-Cross μεταδίδει λόγω της υπερυψωμένης

θέσης καθισμάτων ένα ευχάριστο αίσθημα ελευθερίας ενώ προσαρμόζεται ευέλικτα σε κάθε σας ανάγκη. Προσφέρει άφθονο χώρο για επιβάτες, αποσκευές και για όλες τις αυθόρμητες εξορμήσεις σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο μπορείτε να βρείτε εδώ

Ο συρόμενος και αναδιπλούμενος πίσω πάγκος καθισμάτων εξασφαλίζει αν θέλετε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και αυξάνει τον όγκο του χώρου αποσκευών έως 417 λίτρα ενώ φτάνει έως 1.243 λίτρα, όταν είναι αναδιπλωμένος. Η διαμόρφωση χώρου ολοκληρώνεται μέσω πολλών πρακτικών και έξυπνων θηκών αποθήκευσης.

Προτεραιότητα στην άνεση και στην ευελιξία

Η πλάτη του καθίσματος συνοδηγού αναδιπλώνεται πλήρως από το επίπεδο εξοπλισμού Life – ιδανικό για τη μεταφορά μακριών αντικειμένων. Ακόμη μια ψηλή θέση καθισμάτων εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της διαδρομής και κατά την επιβίβαση και αποβίβαση, ενώ το προαιρετικό ορθοπεδικό στήριγμα μέσης προστατεύει ιδιαίτερα τη μέση και αποφορτίζει τους μύες της πλάτης ειδικά σε μεγάλες διαδρομές.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο μπορείτε να βρείτε εδώ

Προσαρμόζεται στα «θέλω» των επιβατών

Τσάντες από ψώνια, ογκώδης αθλητικός εξοπλισμός ή μεγάλες αποσκευές ταξιδιού. Το T-Cross προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος και στον χώρο αποσκευών. Έτσι, ο συρόμενος πίσω πάγκος καθισμάτων μπορεί να προσαρμοστεί ευέλικτα. Μπορείτε να τον μετακινήσετε πλήρως προς τα εμπρός για να αποκτήσετε πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο για τις αποσκευές και τα ψώνια σας ή να αναδιπλώσετε πλήρως ή ασσύμετρα τα καθίσματα σε μια επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης. Αυτό σημαίνει περισσότερος χώρος για τους επιβάτες όπως και περισσότερος αποθηκευτικός χώρος για όλα όσα χρειάζεστε.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων “Active Info Display”

Κλασικό ταχύμετρο ή υψηλής ανάλυσης χάρτης πλοήγησης; Γιατί όχι και τα 2 μαζί; Η προαιρετική οθόνη υψηλής ανάλυσης 10,25″ Active Info Display προσφέρει και τα δυο ταυτόχρονα.

Eπίσης, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του διαφορετικά προφίλ πληροφοριών, στα οποία εκτός από τις κλασικές ενδείξεις όπως ταχύμετρο, στροφόμετρο και χιλιομετρητή μπορεί να έχει και άλλα δεδομένα οδήγησης γρήγορα και διαισθητικά μέσω του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο μπορείτε να βρείτε εδώ

Διαβάστε επίσης:
Παρουσίαση για το νέο VW Golf GTI Clubsport 45
Με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης το VW ID. Buzz
Με αυτονομία 500 χλμ η νέα Mercedes-Benz EQB

The post VW T-Cross: Άνετο και πρακτικό appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα