Trump: Μίσος για τα Γερμανικά και τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα

23:41 6/1/2021 - Πηγή: NewsAuto

“Αν γίνω Πρόεδρος, θα υπερφορολογήσω όλες τις Mercedes και όλα τα Ιαπωνικά προϊόντα”, μεταξύ των οποίων τις Toyota, Honda, Subaru, Mitsubishi, Nissan, Lexus, Infiniti

κλπ.

Το… μίσος του στην Ευρωπαϊκή και Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ήταν έκδηλη, τουλάχιστον σε πολλές δηλώσεις του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ. Φυσικά ως Πρόεδρος, παρά τις απειλές και τις δηλώσεις δεν έπραξε κάτι εναντίον των Ευρωπαϊκών και ιαπωνικών αυτοκινητοβιομηχανιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Trump εκβιάζει πάλι με την επιβολή επιπλέον δασμών 25% στα ευρωπαϊκά ΙΧ!

Ας πάμε πίσω στο 1990 τότε που ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, έλεγε σε συνέντευξή του στο Playboy.
“Αν γίνω Πρόεδρος, θα υπερφορολογήσω όλες τις Mercedes και όλα τα Ιαπωνικά προϊόντα”, μεταξύ των οποίων τις Toyota, Honda, Subaru, Mitsubishi, Nissan, Lexus, Infiniti κλπ.

Ο επιχειρηματίας, τότε, δήλωνε πως δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία. Έδινε όμως με άνεση οδηγίες προς την τότε Κυβέρνηση για θέματα Οικονομίας και εξωτερικής πολιτικής.

Μάλιστα απο τότε δεν έκρυβε το θαυμασμό του για τα επιχειρηματικά μυαλά της τότε Σοβιετικής Ένωσης, λέγοντας πως είναι άξιοι αντίπαλοι, σκληροί διαπραγματευτές “και πιο έξυπνοι απο τους δικούς μας”, όπως είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η Αμερική έχει έξυπνους διαπραγματευτές, αλλά δυστυχώς αυτοί δεν είναι αιρετοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πωλείται το ελικόπτερο του Donald Trump

Απίστευτος Trump: Προωθεί μποϊκοτάζ σε εταιρεία ελαστικών – Δείτε το λόγο

Σταματάνε να αγοράζουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα λόγω Trump

The post Trump: Μίσος για τα Γερμανικά και τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα