To υβριδικό Subaru Forester e-Boxer και σε έκδοση Adventure (+τιμές)

Η Subaru μεριμνά για όσους αναζητούν την περιήγηση σε κακοτράχαλα εδάφη προσφέροντας μια πιο «περιπετειώδη» έκδοση του μοντέλου.

Από τις πρώτες μέρες του τρέχοντος έτους, η Subaru διαθέτει στην Ελλάδα το υβριδικό Forester, το οποίο ενσωματώνει τον 4κύλινδρο boxer κινητήρα της, πλαισιωμένο από ένα ηλεκτρικό

μοτέρ 16,7 ίππων.

Πρόκειται για το 2λιτρο Forester e–Boxer των 150 ίππων και των 90 Nm ροπής, το οποίο διακρίνεται για τους μεγαλύτερους προσφερόμενους χώρους, τη μεγαλύτερη άνεση εντός της καμπίνας και τον χώρο του πορτ-παγκάζ.

Η Subaru διευρύνει την γκάμα του mild hybrid μοντέλου, τοποθετώντας δίπλα στις Free, Style και Premium, μια έκδοση εξοπλισμού που ικανοποιεί όσους αναζητούν την περιπέτεια και την περιήγηση σε κακοτράχαλα εδάφη.

Ο λόγος για την Adventure, η οποία επιπλέον της στάνταρ ενσωματώνει ζάντες 18 ιντσών, ηλιοροφή, εξωτερικά προστατευτικά και επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία που φέρουν βαθύ πορτοκαλί χρώμα.

Το συγκεκριμένο χρώμα κυριαρχεί και εντός της καμπίνας, και συγκεκριμένα στις  ραφές των καθισμάτων, της κονσόλας, στο τιμόνι και στον λεβιέ ταχυτήτων. Όσον αφορά τους διαθέσιμους χρωματισμούς, αυτοί είναι δύο, λευκό και σκούρο γκρι (Crystal White και Magnetite Grey Metallic).

Ο off-road χαρακτήρας της εν λόγω έκδοσης ενισχύεται περαιτέρω μέσω της συμμετρικής τετρακίνησης της Subaru, του υβριδικού κινητήρα e–Boxer καθώς και του συστήματος προληπτικής ασφάλειας EyeSight.

Σημειώνεται πως η τιμή του Subaru Forester e-Boxer στην έκδοση Adventure αντιστοιχεί σε 48.360 ευρώ.

Ακολουθούν οι τιμές όλων των εκδόσεων εξοπλισμού:

FORESTER 2.0i-L MY 20 FREE CVT AWD – 39.390€

FORESTER 2.0i-S MY 20 STYLE CVT AWD – 43.970€

FORESTER 2.0i-S MY 20 ADVENTURE CVT AWD – 48,360€

FORESTER 2.0i-S MY 20 PREMIUM CVT AWD – 48.960€

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα ήταν τα pick-up της Subaru;

Subaru Forester με νέο turbo κινητήρα 180 ίππων

Subaru Impreza STI Sport για την Ιαπωνία

The post To υβριδικό Subaru Forester e-Boxer και σε έκδοση Adventure (+τιμές) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα