To πρώτο video teaser της νέας BMW M5

Λίγα 24ωρα απομένουν για τα αποκαλυπτήρια της νέας M5 (θα πραγματοποιηθούν στις 21 Αυγούστου) και η BMW ξεκίνησε τα video teasers για να μας κρατάει σε αγωνία!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Με αφετηρία το απίστευτο», είναι το σλόγκαν του σύντομου βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βαυαρική εταιρεία ενόψει της πρεμιέρας του πανίσχυρου σεντάν που θα παίρνει ώθηση από V8 M Twin-Turbo κινητήρα

χωρητικότητας 4.4lt. Και παρότι ακόμα δεν έχουμε επίσημα στοιχεία για τη δυναμική του, εκτιμάται πως θα προσφέρει περί τα 600 άλογα και περισσότερα από 721 kgm ροπής.

Αυτή η ισχύς θα περνά στο δρόμο μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων ενώ το… ζουμί της ιστορίας είναι το σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα διαθέτει η BMW M5 και χάρη στο οποίο τα 0-100 θα έρχονται σε λιγότερα από 3.5sec!

Μη βιαστείτε να αφορίσετε τη νέα M επειδή δεν είναι παραδοσιακή… «πισωκούνα». Οι Γερμανοί υπόσχονται πως η νέα M5 «θα έχει την ευελιξία και την ακρίβεια ενός μοντέλου με την κίνηση στον πίσω άξονα, με την πρόσφυση ενός τετρακίνητου.

Το σύστημα M xDrive θα περνά την κίνηση στον εμπρός άξονα μόνο όποτε αυτό είναι απαραίτητο ενώ όπως διαρρέει, θα υπάρχει δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης της τετρακίνησης. Εκτός αυτού, η νέα M5 θα εφοδιάζεται με το προηγμένο διαφορικό Active M που θα διανέμει βάσει αναγκών την κίνηση ανάμεσα στους δύο πίσω τροχούς.

Περισσότερα στις 21 Αυγούστου ενώ η φυσική πρεμιέρα του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα