To Tesla Model 3 πέρασε τη γραμμή παραγωγής

Το μικρότερο και πιο προσιτό μοντέλο στην γκάμα της Tesla είναι γεγονός, καθώς το πρώτο Model 3 πέρασε τη γραμμή παραγωγής. Σημειώστε πως ο ιδιοκτήτης του πρώτου Model 3 δεν είναι άλλος από τον CEO της αμερικάνικης εταιρείας, Elon Musk.

To Twitter επέλεξε ο CEO της Tesla προκειμένου να μας δείξει το πρώτο Model 3 που πέρασε

την γραμμή παραγωγής, καθώς εκτός από επικεφαλής της φίρμας τυχαίνει να είναι και ο ιδιοκτήτης του οχήματος (σημειώστε πως το έκανε δώρο στον εαυτό του για τα 46α γενέθλιά του). Όπως δήλωσε ο ίδιος, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπως και αυτά που θα ακολουθήσουν, είναι τελικής παραγωγής και διαφέρουν σε αρκετά σημεία σε σχέση με τα μοντέλα που είχαν αποκαλυφθεί πριν ένα χρόνο περίπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Η TESLA;

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, τα πρώτα 30 Model 3 θα δοθούν στους ιδιοκτήτες στις 28 Ιουλίου. Για την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί μια μεγάλη φιέστα όπου οι ιθύνοντες της εταιρείας θα μας αποκαλύψουν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Από κει και πέρα, υπολογίζεται ότι η Tesla θα προσπαθήσει να αυξήσει την παραγωγή του αυτοκινήτου στις 20.000 μονάδες κάθε μήνα, καθώς η λίστα παραγγελιών έχει ήδη ξεπεράσει τις 400.000. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για το πιο προσιτό Tesla με τιμή στα 35.000 δολάρια (τοποθετείται στην γκάμα κάτω από τα Model X & Model S).

Τέλος, από τις πληροφορίες που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, το Model 3 θα έχει αυτονομία περίπου στα 400 χιλιόμετρα και επιτάχυνση 0-100 Km/h σε 6 sec περίπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα