Suzuki Swift Extreme Concept: Είναι το επόμενο Swift GTi;

Η Suzuki εκμεταλλεύτηκε την μεγάλη βελτιωτική σκηνή στην Ταϊλάνδη και αποκάλυψε στην έκθεση αυτοκινήτου Motor Expo 2019 ένα… τολμηρό πρωτότυπο, που βασίζεται στο Swift παραγωγής και το ονομάζει Swift Extreme Concept.

Το Suzuki Swift

έχει μοναδικό χαρακτήρα και στυλ, αλλά δεν είναι και το πιο συναρπαστικό μικρό αυτοκίνητο στην αγορά. Για να δώσει στο μικρό hatchback μία επιπλέον «ένταση», η Suzuki, προχώρησε σε μια σειρά από τολμηρές εξωτερικές αναβαθμίσεις.

Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, θα βρείτε ένα νέο ενιαίο κομμάτι προφυλακτήρα και σπόϊλερ, μαύρη μάσκα, εισαγωγές αέρα, καθώς και καπό με περισσότερους αεραγωγούς. Στα πλάγια, το πρωτότυπο ξεχωρίζει από όλα τα άλλα Swift, χάρη στα έντονα, γυαλιστερά μαύρα εμπρός και πίσω φτερά, που δίνουν στο αυτοκίνητο ένα νέο stance. Τα «φτερά» είναι μεγαλύτερα, όπως και οι ζάντες αλουμινίου (μεγαλύτερης διαμέτρου) με ελαστικά χαμηλού προφίλ.

Οι μετατροπές στην εμφάνιση, συνεχίζονται και πίσω με κυρίαρχη μία μεγάλη αεροτομή (οροφής) και μία μικρότερη στην πίσω πόρτα, ανάμεσα στα πίσω φώτα. Υπάρχει επίσης ένας διαχύτης (στο χρώμα του αμαξώματος) και τετράγωνα τελικά εξάτμισης (οι οποίοι μπορεί να είναι λειτουργικοί ή απλά διακοσμητικοί). Τα μαύρα τζάμια (χαρακτηριστικό της Ταϊλάνδης) εμπόδισαν τη θέα στο εσωτερικό, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν υπάρχουν επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη.

Νέο Suzuki Swift Sport Katana σε 30 μόνο μονάδεςSuzuki Swift Sport σε βελτιωμένη versionTest: Suzuki Swift Sport με 140 PS

The post Suzuki Swift Extreme Concept: Είναι το επόμενο Swift GTi; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα