Smart ForTwo: Με κοινά γονίδια από την Mercedes-AMG GT R

15:06 2/8/2018 - Πηγή: NewsAuto

Μπορείτε να φανταστείτε ένα νέο μοντέλο της Smart, όπως το fortwo, με κοινά χαρακτηριστικά με την Mercedes–AMG GT R, ένα από τα κορυφαία κουπέ στην ιστορία της γερμανικής φίρμας; Εάν δυσκολεύεστε, ο εκκολαπτόμενος σχεδιαστής Felipe Guzzo δημιούργησε στον υπολογιστή του, ένα υβρίδιο των δύο μοντέλων, που θα ακουστεί λογικό ότι δεν αποτελεί και ότι πιο όμορφο, τουλάχιστον οπτικά.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Όπως είναι εύκολο να διακρίνουμε το «εικονικό» Smart

μοιράζεται αισθητικής φύσεως λεπτομέρειες με το supercar από το Αφάλτερμπαχ, όπως η γρίλια Panamericana και ο εμπρός προφυλακτήρας, ενώ δεν λείπουν τα φαρδύτερα φτερά και φυσικά ο πράσινος χρωματισμός του αμαξώματος «Green Hell Magno».

Για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής ενός Smart, που θέλει να ξεχωρίσει, του δίνεται ουσιαστικά η λύση της έκδοσης Brabus, που διαθέτει πιο επιθετικό σε σχεδίαση αμάξωμα, σπορ καθίσματα ντυμένα με δέρμα Nappa, αλλά κυρίως έναν ισχυρότερο κινητήρα 0,9 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 109 ίππους και ροπή 17,3 kgm. Χάρη στην παραπάνω αύξηση έχουν βελτιωθεί και οι επιδόσεις, με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε 9,5 δευτ. και η τελική ταχύτητα να φτάνει τα 180 km/h.

Keywords
Τυχαία Θέματα