SYM Jet X 125: Ένας μικρός αστικός μονομάχος

Η σειρά Jet μετρά μια δεκαετία στους ευρωπαϊκούς δρόμους και η ώρα της εξέλιξης έρχεται με το νέο, ευέλικτο και πιο επιθετικό Jet X.

Όντας η ναυαρχίδα της σειράς Jet, το X είναι μια από τις πιο δυνατές προτάσεις της κατηγορίας του. Εμφανισιακά, βλέπουμε σπορ γραμμές και σχήματα που το κάνουν να ξεχωρίζει. Ταυτόχρονα, διατηρεί υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας για τον αναβάτη δίχως συμβιβασμούς σε επιδόσεις και ευελιξία.

Μέσα του

συναντάμε ένα νέο, εξελιγμένο, μονοκύλινδρο, τετραβάλβιδο, υγρόψυκτο κινητήρα 125cc που αποδίδει 12,6 ίππους και 11Nm ροπής. Οι προαναφερθέντες αριθμοί συνδυάζονται με χαμηλή κατανάλωση (μόλις 2,5l/100Km) ενώ ικανοποιεί παράλληλα και τα αυστηρά όρια εκπομπής καυσαερίων Euro5. Το πλαίσιο του Jet X σχεδιάστηκε εκ νέου, με σκοπό την άνεση του αναβάτη και την οδική συμπεριφορά. Το μεταξόνιο των 1350mm σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος (140kg πλήρες υγρών) προσφέρει αίσθηση σιγουριάς, με το τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 100mm και τα διπλά αμορτισέρ διαδρομής 75mm με τη ρυθμιζόμενη προφόρτιση τριών θέσεων να προσφέρουν σίγουρο κράτημα και ποιότητα κίνησης, δίνοντας παράλληλα στον αναβάτη την επιλογή να ταιριάξει το X στο προσωπικό του στυλ οδήγησης.

Στον πλούσιο εξοπλισμό βλέπουμε Full Led φωτισμό, με το εμπρός φωτιστικό σώμα να ξεχωρίζει από το διαχωρισμό της υψηλής και της χαμηλής δέσμης από τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας σε σχήμα “Υ“ και από τις αιχμηρές γραμμές και τη σχεδίαση των φώτων με τη χρήση 3D light Bar πίσω. Mαζί με το ελαφρώς φιμέ κρύσταλλο προσδίδουν σπορ χαρακτηριστικά στο X. Ακόμα, το παρών δίνει Keyless σύστημα ελέγχου για μεγαλύτερη ευκολία του αναβάτη, ο οποίος μπορεί να εκκινεί το scooter και να ανοίγει το χώρο κάτω από τη σέλα έχοντας απλά το κλειδί πάνω του.

Στα συν προσθέστε και τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Στο εσωτερικό τμήμα της ποδιάς υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος που διαθέτει παροχή φόρτισης USB QC 2.0 και χώρος κάτω από τη σέλα που φιλοξενεί άνετα ένα Full face κράνος καθώς και μικρότερα αντικείμενα. Η πληροφόρηση του αναβάτη πραγματοποιείται μέσα από μια LCD οθόνη, με αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας και με τον πίνακα οργάνων να προσφέρει αναλυτική πληροφόρηση και μια Hi-Tech αίσθηση με επίκεντρο την ευκρίνεια.

Στα περιφερειακά του Jet X, την πέδηση αναλαμβάνουν ένα δισκόφρενο 220mm πίσω και ένα 260mm μπροστά, συνοδευόμενα από σύστημα ABS Continental, το οποίο εξασφαλίζει μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης του οχήματος και ασφάλεια. Οι τροχοί των 14” με τις ζάντες ελαφρού κράματος και τα ελαστικά 100/90-14 και 110/80-14 (μπροστά – πίσω αντίστοιχα) παρέχουν κράτημα, άνεση και σιγουριά ξεπερνώντας αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Το Jet X θα είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα: Μαύρο ματ, καφέ ματ, λευκό και γκρι. Περισσότερα για το μοντέλο μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Moto Guzzi V9 ΜΥ2021: Generation Next

Triumph Speed Triple 1200 RS MY2021: Τρικύλινδρη φοβέρα

Αφιέρωμα νέα μοντέλα Scooter 300-750cc: Και τα 7 είναι υπέροχα!

.

The post SYM Jet X 125: Ένας μικρός αστικός μονομάχος appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα