SEAT: Οι πρώτες τίζερ εικόνες του νέου Leon

Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του νέου Leon, η SEAT παρουσιάζει ορισμένες ακόμη σχεδιαστικές λεπτομέρειες από το μικρομεσαίο μοντέλο της.

Όπως μπορούμε να δούμε, οι νέες εικόνες χαμηλής ανάλυσης παρουσιάζουν τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα του και το πίσω μέρος του. Το πίσω μέρος του νέου SEAT Leon ενισχύεται από τον κατά μήκος φωτισμό

LED. Τόσο το σύστημα φωτισμού όσο και το spoiler δημιουργούν γραμμές που δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας ακόμα και όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο. Η νέα σχεδίαση του SEAT Leon προέκυψε από τη δημιουργική σχέση μεταξύ εξέλιξης και επανάστασης, προσθέτοντας τόλμη και ισχυρό, αλλά παράλληλα εκλεπτυσμένο, χαρακτήρα. Το νέο SEAT Leon σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της SEAT στο Martorell.

Παράλληλα, το νέο Leon για πρώτη φορά στην ιστορία θα αποκτήσει και μια plug-in υβριδική έκδοση, μπαίνοντας έτσι στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης. Φυσικά, θα υπάρξουν όλες οι νεότερες εκδόσεις των 1.0 και 1.5 TSI κινητήρων βενζίνης και 1.6 TDI πετρελαίου, που θα έχουν και «ήπιο» υβριδικό σύστημα κίνησης. H παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες και την πρώτη κατασκοπευτική εικόνα του νέου SEAT Leon.

The post SEAT: Οι πρώτες τίζερ εικόνες του νέου Leon appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα