Render του Hyundai Kona N εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης

Έχοντας την εικόνα της έκδοσης N-Line, το render για το Kona στην κορυφαία του έκδοση από την άποψη της απόδοσης, έχει αρκετές πιθανότητες να είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα παρουσιάσει η Hyundai.

Τα βασικά συστατικά για να δημιουργήσει η Hyundai την «καυτή» έκδοση του Kona, είναι η «αγριάδα» στην εμφάνιση που τονίζεται από τους αεραγωγούς εμπρός και το body kit που δίνει

την αίσθηση του sport αυτοκινήτου, έστω και αν είναι υπερυψωμένο.

Με την παρουσίαση του Hyundai Kona N-Line η Κορεάτικη εταιρεία μας δίνει ορισμένα στοιχεία που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και στην κορυφαία έκδοση «Ν». Ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια –πραγματικά επιτυχημένα είναι η αλήθεια- ψηφιακά σκίτσα για την κορυφαία σε επιδόσεις και απόδοση έκδοση του Kona, που δεν πρέπει να απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα. Σίγουρα, φτιάχνει το «κλίμα» και το χρώμα που έχουμε δει στα υπάρχοντα μέχρι στιγμής «Ν» που έχει παρουσιάσει η Hyundai και αναμένεται να είναι και αυτό μέσα στα χαρακτηριστικά που θα διατηρηθούν και στο αντίστοιχο Kona.

Έχουμε δει κατασκοπευτικές λήψεις του «καυτού» Kona Ν να δοκιμάζεται στο Nurburgring και λίγο καιρό πριν, η Hyundai αποκάλυψε το facelift του μοντέλου αλλά και την έκδοση Ν-Line, σε μια κίνηση που μοιάζει να θέλει να προετοιμάσει το κοινό για την έκδοση που ετοιμάζει. Το Kona θα μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα με αυτόν που έχει το Veloster N και το i30 N. Αυτό σημαίνει πως η απόδοση θα είναι σε δύο επίπεδα: είτε 250, είτε 275 ίπποι από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων.  Μένουμε λοιπόν και αυτά τα δεδομένα και περιμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου, για τα οποία και τη χρονική τους τοποθέτηση, η Hyundai είναι αρκετά φειδωλή ως προς τις ανακοινώσεις της.

Δείτε ακόμα:

Εντατικές δοκιμές για το Hyundai Kona N

Τα μοντέλα N της Hyundai μένουν πιστά στο χειροκίνητο κιβώτιο

Η Hyundai φτιάχνει κεντρομήχανο sport αυτοκίνητο

The post Render του Hyundai Kona N εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα