Renault Captur S με μοτέρ 150 ίππων

Λίγο… πιπεράκι παραπάνω έριξε η Renault στο Captur για να παρουσιάσει την πιο καυτή έκδοση μέχρι στιγμής στην γκάμα του μοντέλου, η οποία είναι διαθέσιμη στην γαλλική αγορά με τον 1.600άρη TCE κινητήρα των 150 ίππων, στην τιμή των 24.600 ευρώ.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Το Captur S, που διατίθεται και με τον υπετροφοδοτούμενο 1.200άρη κινητήρα βενζίνης των 120 ίππων ,ξεχωρίζει από την υπόλοιπη γκάμα χάρη στην αποκλειστική “Iron Blue” βαφή που συνδυάζεται με μαύρη ή γκρι οροφή.

Υπάρχουν βέβαια και άλλες επτά χρωματικές επιλογές.

Πέρα από το χρώμα το Capture S διακρίνεται και με τις μεταλλικές προσθήκες στα μαρσπιέ, που φέρουν ανάλογη σήμανση, αλλά και από τα σηματάκια που έχουν τοποθετηθεί εξωτερικά, με τις ζάντες να είναι για την συγκεκριμένη περίσταση 17 ίντσες.

Στο εσωτερικό τα καθίσματα φέρουν επένδυση από γνήσιο δέρμα και αλκαντάρα με τις μπλε ραφές να δίνουν τον δικό τους σπορ τόνο, υπάρχει σύστημα ενημέρωσης ψυχαγωγίας με οθόνη 7 ιντσών και όλα τα gadgets που περιμένει κανείς από μια τέτοια έκδοση, ειδικά στον προαιρετικό εξοπλισμό, από τον οποίο ξεχωρίζει το ηχοσύστημα της Bose αλλά και η γυάλινη οροφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα