Plug-in υβριδικά Volvo με μηδενικό φόρο

Δύο μοντέλα της σειράς Recharge εμπίπτουν στα κριτήρια του νέου φορολογικού νομοσχεδίου για μηδενικό φόρο χρήσης, ενώ ξεχωρίζουν για την ασφάλεια, την αυτονομία και την οδηγική απόλαυση.

Έχοντας καταστήσει το όνομά της σε συνώνυμο της οδικής ασφάλειας, η Volvo έχει θέσει ως θεμελιώδη στόχο τη θωράκιση των επιβατών. Από το ασφαλές περιβάλλον της σουηδικής εταιρείας επωφελούνται και οι εταιρικοί χρήστες της.

Τα υψηλά πρότυπα εταιρικής εξυπηρέτησης της Volvo συνδυάζονται

με την προηγμένη plug-in υβριδική τεχνολογία και χαρίζουν στους εταιρικούς πελάτες το προνόμιο να απολαμβάνουν μηδενικό φόρο για παροχή σε είδος (Benefit in Kind). Επίσης, τα μοντέλα εξοπλίζονται με μηδενική κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων σε σταθερή βάση, καθώς η αυτονομία με αποκλειστική χρήση του ηλεκτροκινητήρα επαρκεί για την κάλυψη των συνηθισμένων καθημερινών διαδρομών.


Στις εταιρικές προτάσεις της Volvo που εμπίπτουν στα κριτήρια του νέου φορολογικού νομοσχεδίου (εκπομπές CO2 έως 50 g/km και Λιανική Τιμή προ Φόρων έως €40.000) για μηδενικό φόρο χρήσης συμπεριλαμβάνονται δύο μοντέλα της σειράς Recharge: το XC40 και το V60, που προσφέρουν απολαυστική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

Πέραν της φιλικότητας προς το περιβάλλον και της φορολογικής ωφέλειας, τα plug-in υβριδικά μοντέλα της Volvo προσφέρουν εξαιρετικά οικονομική χρήση κατά την οδήγηση αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, αποφέροντας στο χρήστη όφελος που μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει το 80% σε σχέση με τη χρήση κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Volvo XC40 Recharge Plug-in Hybrid (Τ4 & Τ5)

Tο compact SUV που έθεσε νέα πρότυπα στην κατηγορία του. Στην έκδοση Plug-in Hybrid T5 εξοπλίζεται με ένα κινητήριο σύνολο αποτελούμενο από έναν οικονομικό 3-κύλινδρο κινητήρα βενζίνης κι έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν συνδυαστικά ισχύ 262 ίππων και ροπή 425 Nm. Το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων με Διπλό Συμπλέκτη συμπληρώνει ιδανικά αυτή την εξαιρετική μονάδα που προσφέρει δυναμική και βιώσιμη οδήγηση.

Παράλληλα, υπάρχει και η έκδοση T4 η οποία τροφοδοτείται από έναν 3κύλινδρο του 1,5 λίτρου και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Η συνδυαστική απόδοση αντιστοιχεί σε 211 ίππους και τα 405 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου των 7 σχέσεων. Όσον αφορά τον εφοδιασμό του ηλεκτροκινητήρα με ενέργεια, γι’ αυτό φροντίζει μια μπαταρία των 10,7 kWh, η οποία, όπως και στην περίπτωση του T5, εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία έως και 50 χλμ. Αμφότερες οι εκδόσεις, Τ4 και Τ5, διακρίνονται για τις εκπομπές CO2 των 41-45 g/km που εξασφαλίζουν μηδενικό φόρο χρήσης.

Volvo V60 Recharge Plug-in Hybrid T6 AWD

Υπεύθυνη πολυτέλεια και εξαιρετική απόδοση, χωρίς συμβιβασμούς στη βιώσιμη οδήγηση. Το σύστημα κίνησης με Plug-in Yβριδική τεχνολογία περιλαμβάνει κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα, με συνδυαστική ισχύ 340 hp και ροπή 590 Nm, παρέχοντας συναρπαστικές επιδόσεις, αλλά και δυνατότητα κίνησης με μηδενική κατανάλωση καυσίμου και μηδενικές εκπομπές ρύπων. H τετρακίνηση προσφέρει περισσότερη ελκτική πρόσφυση για μεγαλύτερη απόλαυση κάτω από όλες τις συνθήκες.

Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις

Χορηγείται στις επιχειρήσεις δυνατότητα έκπτωσης από τα ακαθάριστα έσοδά τους, κατά το χρόνο πραγματοποίησης της δαπάνης, προσαυξημένης κατά ποσοστό 30% για τη μίσθωση εταιρικού επιβατικού αυτοκινήτου μηδενικών ή χαμηλών ρύπων CO2 έως 50 g/km, με μέγιστη ΛΤΠΦ έως τις €40.000.

Επιπλέον, τα πάγια αυτοκίνητα με εκπομπές καυσαερίων από 1 έως 50 g/km αποσβένονται ανεξαρτήτως αξίας ΛΤΠΦ με 20% ετησίως.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προτάσεις της Volvo για μηδενικό εταιρικό φόρο θα βρείτε εδώ.

The post Plug-in υβριδικά Volvo με μηδενικό φόρο appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα