O Αρναούτογλου και το «τσίμπημα» από τις «Άγριες Μέλισσες»

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ο παρουσιαστής κερδίζει κατά κράτος στην βραδινή ζώνη αλλά ας όψεται το καλύτερο σήριαλ της σεζόν


Όταν «κονταροχτύπηθηκαν» Αρναούτογλου και Λιάγκας σαν να ήταν τηλεοπτικοί ιππότες, ο πρώτος είδε τον δεύτερο να τελειώνει σύντομα το βραδινό του σόου.
Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά τότε, αλλά τελικά ο Γρηγόρης έμεινε να παίζει μόνος του μπάλα, έστω και αν το σόου του σχεδόν ποτέ δεν βγάζει είδηση.
Οι καλεσμένοι του-στην συντριπτική τους πλειοψηφία από τον χώρο της ελληνικής σόου μπιζ-υπομένουν μια πολύ light

ανάκριση και ο ίδιος σχεδόν ποτέ δεν κάνει την υπέρβαση σε μια συνέντευξη.

Προφανώς θέλει να έχει πάντα καλεσμένους και γι’ αυτό δεν κάνει ποτέ την υπέρβαση και μέχρι πέρυσι τα νούμερα του ήταν απλά υποφερτά. Φέτος όμως ας ανάψει μια λαμπάδα στις «Άγριες Μέλισσες» που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους και του δίνουν τρελό lead in, τέτοιο που να καθιστά τον ανταγωνισμό σχεδόν ανέφικτο. Μέχρι στιγμής ο ένας μετά τον άλλο οι πρωταγωνιστές του σήριαλ περνάνε από τον Αρναούτογλου που πορεύεται εκ του ασφαλούς αυτή τη σεζόν. Η Ελεωνόρα Μελέτη που έχει σαφώς πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα στην εκπομπή της-αναφέρω ενδεικτικά τον πιλότο που κρυβόταν επί ώρες από τους τρομοκράτες στο Intercontinental της Καμπούλ-δεν μπορεί να τον χτυπήσει όπως και όποιος «παίζει» εκείνη την ώρα απέναντί του.

Έτσι είναι η ζωή όμως και δη στην ελληνική τηλεοπτική αρένα, εκεί που η σφαγή για τα νούμερα και ο πόλεμος για τους καλεσμένους τέτοιων εκπομπών είναι συνήθη φαινόμενα….

The post O Αρναούτογλου και το «τσίμπημα» από τις «Άγριες Μέλισσες» appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα