O Verstappen υπερασπίζεται τον Vettel

Μπορεί ο Sebastian Vettel να έγινε αποδέκτης έντονης κριτικής μετά το λάθος που έκανε χάνοντας με αυτό τη νίκη στο Grand Prix Γερμανίας, βρήκε όμως έναν απρόσμενο συμπαραστάτη: τον Max Verstappen.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κι αυτό παρότι στο παρελθόν ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει διστάσει να ασκήσει κριτική στον νεαρό και ταλαντούχο συνάδελφό του.

«Ήταν δύσκολα εκεί έξω, ειδικά σε εκείνη τη βροχή.

Αν μπλοκάρουν έστω και στο ελάχιστο οι τροχοί σου, αυτόματα είσαι εκτός πίστας. Ήταν δύσκολες συνθήκες και πράγματα σαν και αυτό μπορεί να συμβούν. Θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιονδήποτε από εμάς», είπε ο οδηγός της Red Bull Racing που είδε την καρό σημαία στο Χόκενχαϊμ πέμπτος.

Utter heartbreak for Vettel at his home race #GermanGP #F1 pic.twitter.com/bTEgcUKoT7

Formula 1 (@F1) July 22, 2018

Όσο για τον Vettel, ενώ θα μπορούσε να διευρύνει το βαθμολογικό του προβάδισμα αφού είχε στα αγκαλιά τη νίκη στο γερμανικό Grand Prix, έφυγε από την πατρίδα του όντας 17 βαθμούς πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη του τίτλου, Lewis Hamilton.

Η επόμενη μεταξύ τους μάχη είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο, στην Ουγγαρία, καθώς το πρωτάθλημα του μαγικού κόσμου της Formula 1 συνεχίζεται χωρίς διακοπή!

Keywords
Τυχαία Θέματα