O Hamilton φοβάται τη Red Bull

Η πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018 είναι μόνο μερικά 24ωρα μακριά και όλοι προσπαθούν να προβλέψουν τις ισορροπίες ενόψει της νέας σεζόν. Το ίδιοι και οι οδηγοί!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όταν λοιπόν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2017, Lewis Hamilton, ρωτήθηκε στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού που έγινε στο Μιλάνο της Ιταλίας για το ποία πιστεύει πως θα είναι η μεγαλύτερη απειλή,

η απάντησή του ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

Κι αυτό διότι ενάντια σε όσα έλεγαν τα χρονόμετρα δεν ανέφερε τη Ferrari και τον Sebastian Vettel αλλά τη Red Bull Racing. Και ο Βρετανός οδηγός της Mercedes, εξήγησε το γιατί.

«Δεν φέρνουμε αναβαθμίσεις την ίδια περίοδο, νομίζω η Red Bull θα έχει κάτι νέο στον πρώτο αγώνα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε. Μπορεί η Red Bull να είναι ακόμα και η ταχύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Έχουν όμως και κάποιο νέο πακέτο καθοδόν, που θα προσφέρει από δύο έως τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου. Έτσι έμαθα», είπε ο 33χρονος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα συνήθη ατού αλλά και τα μειονεκτήματα των «ταύρων».

«Πάντα έχουν μονοθέσια που παράγουν πολλή κάθετη δύναμη και πάντα η απόλυτη τιμή που πετυχαίνουν σε αυτόν τον τομέα, είναι μεγαλύτερη των υπολοίπων. Βέβαια αυτό δεν αποδίδει παντού. Υπάρχουν πίστες με μεγάλες ευθείες και λόγω της παραπάνω επιλογής, είναι πολλοί αργοί σε αυτές. Είναι όμως γρήγοροι στις στροφές», είπε ο Hamilton.

Keywords
Τυχαία Θέματα