MotoGP Μαλαισίας: Στην pole o Quartararo

Την πέμπτη του φετινή pole position πανηγύρισε στην πίστα της Σεπάνγκ ο Fabio Quartararo!

Μετά τη Χερέθ, τη Βαρκελώνη, το Άσεν και τη Μπουριράμ, ο αναβάτης της Yamaha Petronas SRT επικράτησε ξανά, με το 1.58.303 να είναι ο ταχύτερος που έχει γίνει ποτέ στην πίστα της Μαλαισίας.

Μάλιστα, ήρθε τόσο… αργά στη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών του δέκατου-όγδοου γύρου της σεζόν για το MotoGP, που ο Maverick Vinales της εργοστασιακής

ομάδας της Yamaha, είχε αρχίσει ήδη να πανηγυρίζει! Η τελική τους διαφορά ήταν στο ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

@FabioQ20 hands @sepangracing a sensational home pole position!

The celebrations have even worked his visor loose!!! #MalaysianGP pic.twitter.com/Dr2ohEZPWf

MotoGP (@MotoGP) November 2, 2019

Οι YZR-M1 έχουν κάνει κατάληψη στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, με τον έτερο αναβάτη της SRT, Franco Morbidelli να κινείται σε παραπλήσιο ρυθμό και να είναι μόλις 26 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Vinales.

Μεικτή θα είναι η δεύτερη σειρά του grid αφού εκεί συναντάμε την Pramac Ducati του Jack Miller, την LCR Honda του Cal Crutchlow και την εργοστασιακή Yamaha του Valentino Rossi.

Όσο για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Marc Marquez, είχε μία άσχημη πτώση μετά από ένα high-side στη στροφή 2. Ευτυχώς ο Ισπανός δεν τραυματίστηκε αλλά μιας και δεν κατάφερε να γράψει χρόνο στο φινάλε, έμεινε ενδέκατος.

You couldn’t predict it! @marcmarquez93‘ huge Q2 crash looks even more terrifying from on-board! #MalaysianGP | https://t.co/1p5q4TfwlQ

MotoGP (@MotoGP) November 2, 2019

Και η εργοστασιακή ομάδα της Honda δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι ιδιαίτερο από τον έτερο αναβάτη της, τον Jorge Lorenzo, που απογοήτευσε για πολλοστή φορά, όντας μόλις δέκατος-όγδοος.

The post MotoGP Μαλαισίας: Στην pole o Quartararo appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα