Massa: Η Williams επιλέγει βάσει οικονομικών κριτηρίων

Από τη στιγμή που το όνομα του Sergey Sirotkin άρχισε να παρουσιάζεται ως φαβορί για τη θέση του αντικαταστάτη του Felipe Massa στη Williams, από το μυαλό όλων πέρασε αυτό που ο Βραζιλιάνος δεν δίστασε να πει: πως η ιστορική ομάδα θα επιλέξει βάσει πορτοφολιού και όχι ικανοτήτων.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Άσχετα με το αν ο Robert Kubica μπορεί ή δεν μπορεί να κινηθεί ανταγωνιστικά με τους περιορισμούς που συνεπάγεται το τραυματισμένο του χέρι, η βρετανική ομάδα είναι σαφές πως δεν ψάχνει

μόνο τον πιο γρήγορο διαθέσιμο οδηγό αλλά μάλλον έναν οδηγό που θα την ενισχύσει σημαντικά και παράλληλα, θα είναι αξιοπρεπής εντός πίστας.

Το «πείραμα» πέτυχε στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα με τον Lance Stroll και αυτό αποτελεί μάλλον οδηγό στην απόφαση να επιλεχθεί ο Ρώσος που φέρεται να φέρνει μαζί του 15 εκατομμύρια αγγλικές λίρες σε χορηγίες.

Κι ενώ όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο η ανακοίνωση της απόφασης της Williams θα έρθει με το νέο χρόνο (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), ο Massa ρίχνει βέλη δίχως δεύτερη σκέψη.

«Το μονοπάτι που οδηγεί στην ομάδα, βασίζεται σε οικονομικά κριτήρια. Το ίδιο ισχύει και για τον Kubica. Όμως δεν ξέρω τι θα συμβεί, δεν ακολουθώ την ομάδα πια. Η προσοχή μου έχει στραφεί σε άλλα πράγματα, όσα θα κάνω από εδώ και πέρα κι αυτό δεν είναι η F1», είπε ο Massa στο βρετανικό περιοδικό Autosport.

Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε οριστικά πλέον από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αναμένεται τον προσεχή Απρίλιο να συμμετάσχει στην πρεμιέρα του Brazilian Stock Car Championship ενώ ανέλαβε και το ρόλο του επικεφαλής της κομισιόν καρτ της FIA.

Keywords
Τυχαία Θέματα