MINI JCW GP Concept: Ταινία καταδίωξης…

Έχει περάσει μισός αιώνας από τότε που ο Rauno Aaltoned κέρδισε το Μόντε Κάρλο Ράλι μέσα σε ένα Mini και η εταιρία γιορτάζει το επίτευγμά του με την εισαγωγή του MINI John Cooper Works (JCW) GP Concept. Αν και θα σας συγχωρέσουμε, αν νομίζατε ότι πρόκειται για μια από τις μελλοντικές εκδόσεις του Fast & Furious.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στη Φρανκφούρτη, το πιο σπορ μέλος της

οικογένειας αντιπροσωπεύει μια πολύ επιθετική λήψη του μοντέλου παραγωγής, στην οποία προσθέτει μια δέσμη οπτικών ενημερώσεων. Οι κόκκινες προειδοποιήσεις στη μάσκα με πλέγμα κηρήθρας, ο μεγάλος εμπρός διαιρούμενος προφυλακτήρας, η οροφή, τα εκτεταμένα φτερά, το γιγάντιο πτερύγιο στο πίσω τμήμα, ο οπίσθιος διαχύτης με ενσωματωμένες διπλές εξατμίσεις και οι τροχοί 19 ιντσών, εκτός από άλλα πρόσθετα, το καθιστούν αληθινό θηρίο ανάμεσα στα αδέλφια του.

Και δεδομένου ότι το MINI JCW GP Concept αποτίει φόρο τιμής στις ημέρες αγώνων της εταιρείας, το εσωτερικό του έχει αφαιρεθεί και διαθέτει δύο αγωνιστικά καθίσματα με ιμάντα πέντε σημείων, κλωβό αλουμινίου, ψηφιακά όργανα, οθόνη head-up display και όλα τα υπόλοιπα σχετικά. Η μάρκα που ανήκει στη BMW δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αριθμούς επιδόσεων, αλλά θα σας υπενθυμίσουμε ότι το μοντέλο παραγωγής χρησιμοποιεί κινητήρα βενζίνης με τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που παράγει 231 ίππους και 320 Nm ροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα