Leasing: Η Avis καταρρίπτει τους μύθους και εσύ κερδίζεις!

06:05 4/6/2019 - Πηγή: NewsAuto

Το leasing είναι ο πλέον μοντέρνος τρόπος για να αποκτήσουμε αυτοκίνητο σήμερα. Η Avis μας βοηθά να καταρρίψουμε τους μύθους που επικρατούν γύρω από το leasing με ένα ανατρεπτικό quiz που συνοδεύεται από πλούσια καλοκαιρινά δώρα και όχι μόνο.

Όποιος γνωρίζει από leasing

κερδίζει! Στις ανεπτυγμένες χώρες η αγορά καινούριου αυτοκινήτου μέσω leasing αποτελεί έναν εξαιρετικά διαδεδομένο τρόπο για τους επαγγελματίες αλλά και για τους ιδιώτες. Τι; Δεν το ξέρατε ότι το leasing συμφέρει και τους ιδιώτες; Λογικό μας ακούγεται αφού στην χώρα που… γέννησε τους μύθους, μύθοι έχουν χτιστεί και για το leasing.

Οι μύθοι που επικρατούν γύρω από το leasing βρίσκονται στην ίδια σφαίρα φαντασίας με άλλους ευρέως γνωστούς και διαδεδομένους μύθους, όπως εκείνον για την κατάκτηση της Σελήνης που… δεν έγινε ποτέ αφού οι σκηνές που είδαμε στην τηλεόραση “γυρίστηκαν μυστικά σε στούντιο από διάσημο σκηνοθέτη”. Τον γνωρίζετε; Και εμείς, και όσο και αν μας ιντριγκάρει ο συγκεκριμένος μύθος γνωρίζουμε και την αλήθεια…

Από τους πιο σύγχρονους και αγαπημένους μύθους βέβαια είναι το… ψέκασμα που τρώμε καθημερινά από τα αεροπλάνα που πετούν πάνω από τα κεφάλια μας για να μας ελέγχουν την σκέψη. Υπάρχει αμφιβολία ότι γίνεται αυτό; Ούτε κουνούπια να ήμασταν!

Παρόμοιοι μύθοι έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα και για το leasing. “Είναι ακριβό”, Δεν είναι για ιδιώτες, “Δεν θα ξέρεις τι θα πληρώνεις”, “Για να πάρεις καινούριο αμάξι πρέπει να τα σκάσεις”, είναι αυτά που φτάνουν συνήθως στα αυτιά μας και κατ’ επανάληψη με το που αναφέρουμε σε κάποιον την σκέψη μας για leasing. Λέτε να μας ψεκάζουν όντως για να μην πάρουμε αυτοκίνητο με leasing;!

Το χιούμορ κάνει πάντα καλό, όπως καλό κάνει να γνωρίζουμε και τα γεγονότα, ειδικά εκείνα που έχουν να κάνουν με την απόκτηση του επόμενου αυτοκινήτου μας. Η λύση είναι μέσω leasing, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, όχι γιατί… τους ψεκάζουν αλλά επειδή δεν γνωρίζουν.

Θέλετε να πληρώνετε έναν και μόνο μηνιαίο “λογαριασμό” για το αυτοκίνητό σας, χωρίς να ασχολείστε με ασφάλειες και τέλη κυκλοφορίας; Θέλετε να κρατήσετε την μεγάλη “προκαταβολή” που θα δίνατε για αγορά αυτοκινήτου και ίσως να μην τη δώσετε και ποτέ; Θέλετε μικτή ασφάλεια; Θέλετε ελαστικά κάθε 40.000 χλμ.; Θέλετε να χαίρεστε το αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει χωρίς να ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να βάζετε… βενζίνη στο ρεζερβουάρ; Ε, λοιπόν, το leasing μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με την Avis, την no 1 εταιρία ενοικίασης στην Ελλάδα.

Η άνθρωποι της Avis, στην προσπάθεια τους για μια ολοκληρωμένη ενημέρωση του κοινού και με στόχο να γκρεμίσουν τους μύθους που επικρατούν, έχουν δημιουργήσει μία νέα καμπάνια που δεν αφήνει απορίες στον ενδιαφερόμενο και ρίχνει άπλετο φως σε όλα τα βασικά ερωτήματα περί leasing εύκολα και γρήγορα.

Η Avis βέβαια το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον για εμάς έχοντας ετοιμάσει και ένα σχετικό και ευφάνταστο quiz “Μύθος ή Αλήθεια”. Εμείς το κάναμε γιατί πολύ απλά μας έτρωγε η περιέργεια! Εσείς όμως, με την δική σας συμμετοχή, μπορείτε να κερδίσετε υπέροχα ταξίδια στην Ελλάδα, καλοκαιρινά δώρα αλλά και ελαστικά για το αυτοκίνητο σας. Όλα αυτά σε λιγότερο από τρία λεπτά ακολουθώντας αυτόν εδώ τον σύνδεσμο για το quiz.

Κερδίστε, ενημερωθείτε και γκρεμίστε τους μύθους του leasing με την βοήθεια της Avis.

The post Leasing: Η Avis καταρρίπτει τους μύθους και εσύ κερδίζεις! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα