Jeep: Στα σκαριά νέο compact SUV

16:06 9/1/2021 - Πηγή: NewsAuto

Θα δούμε κάποιες αλλαγές στη γκάμα της Jeep, με το πρωτότυπο Grand Wagoneer που έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Σεπτέμβριο, να αποτελεί τη βάση για την «ψηφιακή πρόβλεψη» του μικρότερου Jeep της γκάμας.

Οι ψηφιακές δημιουργίες για το μικρό Jeep της επόμενης γενιάς, μοιράζονται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το Grand Wagoneer.

Όπως και το Grand Cherokee έτσι και το νέο

μικρό μοντέλο της Jeep, έχει πολλά χαρακτηριστικά από το πρόσφατα αποκαλυφθέν πρωτότυπο της εταιρείας. Αυτό που έχουμε εδώ, σε αυτές τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες από την KDesign AG, φαίνεται πως έχει πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να είναι η βάση για την εξέλιξη ολόκληρης της γκάμας του μικρού μοντέλου της Jeep. Στο κάτω μέρος διατηρείται η μεγάλη γρίλια από το Compass ενώ ενσωματώνει νέους αεραγωγούς με ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα.

Στο πίσω μέρος, βλέπουμε παρόμοια επιρροή από το Grand Wagoneer, αν και όχι τόσο δραματικό όσο φαίνεται στο μπροστινό μέρος. Τα πίσω φώτα είναι τετράγωνα και πιο συμμετρικά σε σύγκριση με την τρέχουσα γενιά του Compass. Όταν το Compass κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη Βόρεια Αμερική φέτος, περιμένουμε να δούμε κάτι που θα έχει πολλά από τα στοιχεία της ψηφιακής αναπαράστασης που έχουμε εδώ. Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν το νέο μοντέλο της Jeep, έχει πολλά χαρακτηριστικά από τη συγκεκριμένη επεξεργασμένη εικόνα.

Δείτε ακόμα:

Render: Έτσι θα μπορφούσε να είναι το Jeep Grand Wagoneer

Το Jeep Rubicon 392 είναι το ακριβότερο Wrangler που έχει παραχθεί

Η Brennero είναι το ηλεκτρικό crossover της Alfa Romeo

The post Jeep: Στα σκαριά νέο compact SUV appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα