Jeep-Mopar: Αξεσουάρ για τα Renegade και Compass 4xe

Η Mopar κυκλοφόρησε μια σειρά αξεσουάρ για τα νέα JJeep Renegade 4xe και Compass 4xe πριν τα δύο plug-in υβριδικά SUV φτάσουν σε αντιπροσώπους σε όλη την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο.
Σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν την ηλεκτρική τους φύση, οι μπλε λεπτομέρειες/ αξεσουάρ κυριαρχούν στον κατάλογο της Mopar.

Μπλε καπάκια για τους πλευρικούς καθρέπτες,

λογότυπα, περίγραμμα για την «μάσκα» τις πόρτες και τα αποκλειστικά πατάκια δαπέδου.

Όλο το πακέτο θα είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες της Jeep και στο διαδίκτυο στο site της Mopar από το Φθινόπωρο. Σύμφωνα με την FCA οι κατάλογος θα μεγαλώσει, ώστε να περιλαμβάνουν πάνω από 100 αξεσουάρ, «το καθένα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την διπλή, αστική και εκτός δρόμου προσωπικότητα των νέων μοντέλων 4xe », αναφέρει η Mopar.

Τόσο τα plug-in υβρiδικά Renegade όσο και Compass συνδυάζουν ένα turbo τετρακύλινδρο 1.3 λίτρων με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, μια μπαταρία 11,4 kWh και ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης αποδίδει δύο τιμές ισχύος: 130 και 180 ίππους, με την συνδυασμένη απόδοση να είναι 190 και 240 ίππους αντίστοιχα.Όταν λειτουργεί μόνο με ηλεκτρική ισχύ, η Jeep ανακοινώνει ότι τα δύο μοντέλα θα έχουν αυτονομία 50 χλμ στον κύκλο NEDC2, με τελική ταχύτητα 130 χλμ. Η επαναφόρτιση της μπαταρίας με Wallbox διαρκεί λιγότερο από 5 ώρες. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να διαχειριστούν τη φόρτιση απευθείας από το όχημα ή από απόσταση, μέσω της ειδικής εφαρμογής smartphone.

The post Jeep-Mopar: Αξεσουάρ για τα Renegade και Compass 4xe appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα