Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 Stealth: Έτοιμο για το ακραίο (+Video)

To πιο extreme επίσημο Isuzu D-Max παρουσιάστηκε από την ιαπωνική εταιρία σε συνεργασία με την γνωστή εταιρία λίγο πριν κλείσει η προηγούμενη χρονιά. Τώρα οι δύο εταιρίες μας δίνουν την έκδοση Stealth στην εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή των 10 μόλις μονάδων.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Το εν λόγω D-Max AT35 Stealth θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί όχημα… σούπερ ήρωα σε

κάποια από της ταινίες της Marvel, ίσως και κακού… Υπεύθυνη για αυτό είναι η all black εμφάνισή του, με τα χρώμια να έχουν έχουν δώσει τη θέση τους στη μαύρη βαφή, Cosmic Black Mica, κατά την Isuzu, με το μαύρο να κυριαρχεί και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τα δερμάτινα κάθισμα, με επενδύσεις ειδικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη έκδοση, φέρουν λευκές ραφές και το λογότυπο της Arctic Trucks στα προσκέφαλα, ενώ στο ταμπλό βλέπουμε ότι η πολυτέλεια δεν απουσιάζει αφού το “παρών” δίνει και το σύστημα ψυχαγωγίας πληροφόρησης της Isuzu.

Εξωτερικά, στην “βασική” έκδοση AT35 έχουν προστεθεί μεταξύ άλλων μπάρες της Lazer Lamps με LED στοιχεία στην οροφή του αυτοκινήτου αλλά και στον εμπρός προφυλακτήρα, που δίνουν έναν άλλο αέρα στην εμφάνιση του AT35 Stealth, ειδικά όταν είναι αναμμένα. “Σκληράδα” στο Stealth προσθέτουν και οι προστατευτικές μπάρες στην καρότσα που καλύπτεται από κάλυμμα της Mountain Top. Φυσικά στο εσωτερικό υπάρχει και η πλακέτα που υποδηλώνει την εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή της συγκεκριμένης έκδοσης.

Δείτε και το βίντεο που ετοίμασε η εταιρία παρακάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα