Horner: «Ωρίμασε ο Verstappen»

Το εγκώμιο του Max Verstappen έπλεξε για πολλοστή φορά ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner.

Ο Βρετανός αναφέρθηκε στην ωριμότητα με την οποία προσεγγίζει το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 ο ταλαντούχος Ολλανδός. Ειδικά την ήττα από τον Lewis Hamilton

στο θρίλερ του Χανγκαρόρινγκ.

«Νομίζω πως στους τελευταίους αγώνες έχει οδηγήσει πολύ ώριμα. Ακόμα και στο τέλος του ουγγρικού Grand Prix, όπου έχασε τη νίκη τέσσερις γύρους πριν το τέλος – πράγμα ιδιαίτερα εκνευριστικό. Βλέπει όμως το δάσος κι όχι το δέντρο. Ήξερε την κατάσταση στην οποία ήμασταν και πως δεν είχαμε λάθος στρατηγική. Απλά η Mercedes είχε το ταχύτερο μονοθέσιο και τη δυνατότητα ενός επιπλέον pit stop.

Ο Max είχε άμεσα την ωριμότητα να αντιληφθεί την κατάσταση, νομίζω πως έχει πραγματικά ‘μεγαλώσει’ φέτος. Η νίκη στην Αυστρία ήταν μία συγκλονιστική στιγμή, ήμασταν ανταγωνιστικοί στο Σίλβερστον, προφανώς στη Γερμανία έκανε μία φοβερή εμφάνιση, κρατώντας την ψυχραιμία του και έχοντας την απαιτούμενη ταχύτητα σε όλες τις μεταβαλλόμενες συνθήκες ώστε να κερδίσει. Είναι σε φόρμα και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα», είπε ο Horner στο GPBlog.com.

Μετά τους πρώτους δώδεκα αγώνες της σεζόν, ο Verstappen βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογία των οδηγών. Έχει στο ενεργητικό του δύο νίκες αλλά και την παρθενική pole position της καριέρας του.

The post Horner: «Ωρίμασε ο Verstappen» appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα