H νέα πρόταση του Elon Musk

Ο Elon Musk είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος με καινοτόμες ιδέες. Τώρα, είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για την εταιρεία SpaceX της οποίας είναι και ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla Motors.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ο Musk βρήκε το χρόνο να κάνει μια πρόταση για την οικοδόμηση μιας σύνδεσης μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου του Σικαγου,

O’Hare και του κέντρου της πόλης. Ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι η Boring Company θα αγωνιστεί για να χρηματοδοτήσει, να κατασκευάσει και να λειτουργήσει ένα τούνελ υψηλής ταχύτητας. Το όλο έργο η Boring Company ονόμασε «Loop».

Η Chicago Sun Times αναφέρει ότι η λύση του Musk στα προβλήματα του Σικάγου θα είναι ένα υπόγειο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών, όπου 8-12 επιβάτες ταξιδεύουν μεταξύ αυτών των συγκεκριμένων προορισμών σε αυτόνομα ηλεκτρικά πατίνια σε ταχύτητες έως και 241km/h. Η μεταφορά θα είναι από σημείο σε σημείο, αντί να σταματάει τακτικά σε πολλούς σταθμούς όπως ένα τρένο ή το μετρό.

The Boring Company will compete to fund, build & operate a high-speed Loop connecting Chicago O’Hare Airport to downtown https://t.co/bRqKpzSJjz

— Elon Musk (@elonmusk) 30 Νοεμβρίου 2017

Ο δήμαρχος του Σικάγου Rahm Emanuel δήλωσε ότι ο Musk ενδιαφέρθηκε πολύ να βρει μια λύση για την πόλη. Επίσης, ότι πρόκειται να διερευνηθεί περαιτέρω αυτό που πρότεινε, ώστε να δουν αν η προσέγγιση της σήραγγας είναι όντως μια εναλλακτική λύση.

Πατήστε play και δείτε το παρακάτω βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα