GP Ιταλίας: Ο Vettel νίκησε τον Hamilton για 0.081 στο FP3

15:15 1/9/2018 - Πηγή: NewsAuto

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά του Grand Prix Ιταλίας ολοκληρώθηκαν κι αυτό που μας έδειξε η τρίτη περίοδος είναι πως και στον δέκατο-τέταρτο γύρο της σεζόν θα έχουμε… ντέρμπι ανάμεσα στους δύο διεκδικητές του τίτλου!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O Sebastian Vettel σημείωσε την καλύτερη επίδοση στο FP3, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1.20.509 – επίδοση που δεν βρήκε αντίπαλο. Μάλιστα η Ferrari βρισκόταν

καθοδόν για το 1-2 μπροστά στους tifosi, με τον Kimi Raikkonen να είναι 173 χιλιοστά μακριά.

We agree #ItalianGP #F1 pic.twitter.com/4trwLYhziW

Formula 1 (@F1) September 1, 2018

Ωστόσο στο φινάλε των προσομοιώσεων κατατακτήριων ενόψει της μάχης της pole που αρχίζει στις 4 ώρα Ελλάδας, o Lewis Hamilton μπήκε σφήνα ανάμεσά τους με τη Mercedes W09.

Yep, this really is the home of the Prancing Horse #ItalianGP #F1 pic.twitter.com/t0plkLOKom

Formula 1 (@F1) September 1, 2018

Ο teammate του, Valtteri Bottas, ήταν έξι δέκατα μακριά από την κορυφή και πιο κοντά στον τέταρτο της κατάταξης, Max Verstappen, με τον οδηγό της Red Bull Racing να είναι ο τελευταίος που κινήθηκε εντός δευτερολέπτου από τον Vettel.

Η Haas του Kevin Magnussen και η Force India του Esteban Ocon ήταν ενάμιση δευτερόλεπτο μακριά, με την RB14 του Daniel Ricciardo ακόμα πιο πίσω!

“Oh man what is the Toro Rosso doing?”

Plenty of hand gestures from @RGrosjean and @BrendonHartley in FP3!#ItalianGP #F1 pic.twitter.com/dIjpzXGRdG

Formula 1 (@F1) September 1, 2018

Όσο για απρόοπτα, παρότι η πίστα στο ξεκίνημα της 60λεπτης διαδικασίας είχε κάποια βρεγμένα κομμάτια από τη βροχή που έπεσε το πρωί, δεν υπήρξαν.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα