Ford Puma και Kuga με μηδενικό επιτόκιο

Τα νέα SUV της Ford, το Puma και το Kuga είναι διαθέσιμα με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 8 χρόνια εγγύηση και 0% επιτόκιο.

Η Ford Finance σας βοηθάει να αποκτήσετε ένα από τα νέα

Ford Puma και Kuga, με το νέο και γεμάτο πλεονεκτήματα χρηματοδοτικό πρόγραμμα «My Ford 0». Με το πρόγραμμα αυτό, η απόκτηση του αγαπημένου σας νέου SUV της Ford, είναι εύκολη και με ελκυστικά προνόμια. Με το «My Ford 0» η ιδανική για εσάς έκδοση του νέου Puma και του νέου Kuga, γίνεται δική σας εύκολα και με γρήγορες διαδικασίες. Το νέο αυτό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford, εντάσσεται στο μπουκέτο των υπηρεσιών χρηματοδότησης «Ford Finance».

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «My Ford 0» που διατίθεται για όλα τα μοντέλα της γκάμας της Ford, μεγιστοποιείται το όφελος αγοράς, καθώς αυτό συνδυάζεται με τα ισχύοντα προωθητικά προγράμματα της Ford Motor Ελλάς. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση χρηματοδότησης, με μηδενικό επιτόκιο και χωρίς επιπλέον εισφορά. Με το πρόγραμμα χρηματοδότησης «My Ford 0» της Ford Finance ο κάθε ιδιώτης ενδιαφερόμενος εξασφαλίζει μηδενικό τόκο για επιλεγμένες εκδόσεις των νέων Puma και Kuga.

Ταυτόχρονα, η Ford προσφέρει και την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, έτσι και στα δύο ολοκαίνουργια SUV, Puma και Kuga. Με τον τρόπο αυτό η Ford υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη που έχει στην ποιότητα των μοντέλων της, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα ακόμα πολύ δυνατό πλεονέκτημα για όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν για πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με το νέο τους αυτοκίνητο.

Παράδειγμα χρηματοδότησης «My Ford 0» για Puma Titanium 1.0T 125ps mHEV

Αξία Αυτοκινήτου: 20.096€                         Προκαταβολή: 0€

Ποσό Χρηματοδότησης: 20.096€             Διάρκεια (μήνες): 84

Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο: 5,99%        Μηνιαία Δόση: 299,29€

Σ.Ε.Π.Π.Ε.: 7,3%

The post Ford Puma και Kuga με μηδενικό επιτόκιο appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα