Ferrari Purosangue: Έρχεται το 2022

Το νέο SUV Ferrari Purosangue ξεπερνά όλα τα εμπόδια που στήθηκαν μέχρι πρότινος στο διάβα του, αφήνει πίσω τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις και οδηγείται στην παραγωγή το 2022.

Η αποτύπωση του ανεξάρτητου σχεδιαστή Andrei Avarvarii απεικονίζει το SUV της Ferrari που θα δούμε στα τέλη του επόμενου έτους. Η σχεδίαση έχει πλέον την υπογραφή της ιταλικής φίρμας και μπορείτε να αναγνωρίσετε

το έργο του Maranello από απόσταση. Οι Ιταλοί επιβεβαίωσαν το όνομα Purosangue, που σημαίνει “καθαρόαιμο” και θα αφορά στο αυτοκίνητο παραγωγής. Παρότι υπήρξε κάποια διαμάχη σχετικά με το όνομα του πρώτου SUV στην ιστορία της Ferrari.

Σύμφωνα με μια έκθεση των Financial Times, η Ferrari έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον ενός μη-κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού για το όνομα Purosangue – το Purosangue Foundation φέρει την εμπορική ονομασία του το 2013. Αφορά μια φιλανθρωπία με χαρακτήρα αντί-ντόπινγκ, ωστόσο, η Ferrari ισχυρίζεται ότι η φιλανθρωπική κίνηση «δεν έχει κάνει επαρκή εμπορική χρήση του ονόματος για να δικαιολογήσει την αποκλειστικότητα» και ότι η «εγγραφή της θα πρέπει να καταργηθεί λόγω μη χρήσης τα τελευταία πέντε χρόνια». Η αγωγή της Ferrari θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου του 2020. Σε συνέντευξη του στο CAR το 2018, ο νέος ηγέτης της Ferrari Louis Camilleri είχε πει: «Απογοητεύομαι να ακούω τη λέξη SUV στην ίδια πρόταση που υπάρχει το όνομα της Ferrari. Δεν ταιριάζει με τη μάρκα μας. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο όχημα θα είναι μοναδικό σε πολλούς τρόπους και θα επαναπροσδιορίσει τις προσδοκίες μας». Αυτό εξηγεί μάλιστα γιατί τα στελέχη προτιμούν να ονομάζουν το νέο μοντέλο FUV, (Ferrari Utility Vehicle).

Ωστόσο, ο Camilleri επιβεβαίωσε ότι το «επαναστατικό» υβριδικό «FUV» είναι σε εξέλιξη, με το κόστος του συνυπολογισμένο αλλά όχι και τα έσοδά του στο νέο πλάνο της επόμενης περιόδου. Το επιβλητικό 60% των αυτοκινήτων της Ferrari θα είναι υβριδικά έως το 2022, με τον μηχανολόγο Michael Hugo Leiters να περιγράφει την υβριδική τεχνολογία απαραίτητη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σηματοδοτεί την αντικατάσταση του υπερσυμπιεστή. Μια πλήρης ηλεκτρική Ferrari δεν είναι ακόμα στα χαρτιά. Στα υπόλοιπα ουσιαστικά, υπάρχει ήδη επιβεβαιωμένος ο κωδικός εξέλιξης του νέου SUV της Ferrari, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως θα χτιστεί επάνω σε ένα νέο μεγαλύτερο πλαίσιο και πιθανότατα θα βασιστεί σε μια προσθιοκίνητη αρχιτεκτονική.

The post Ferrari Purosangue: Έρχεται το 2022 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα