FMS: Ενα FOTON για το Λιμεναρχείο
Μια σημαντική πράξη κοινωνικής προσφοράς έρχεται να ενισχύσει το έργο του Λιμεναρχείου Καρύστου. Η εταιρεία FMS, προχώρησε στην παραχώρηση ενός ολοκαίνουριου FOTON Tunland G7 Pickup, μοντέλο 2025, για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του Λιμεναρχείου της Καρύστου.
Η απόφαση έγινε επίσημα αποδεκτή από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και καταγράφηκε
Τέτοιες πρωτοβουλίες, πέρα από την υλική τους αξία, εκπέμπουν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ευθύνης. Όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία στέκεται στο πλευρό των υπηρεσιών, τα οφέλη αγγίζουν ολόκληρη την κοινωνία. Το Λιμεναρχείο Καρύστου αποκτά πλέον ένα ακόμη «εργαλείο» για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, γεγονός που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και στηρίζει ουσιαστικά την καθημερινότητά τους.
Η FMS με τη συγκεκριμένη προσφορά δείχνει έμπρακτα ότι ο ρόλος μιας εταιρείας δεν περιορίζεται μόνο στο επιχειρείν, αλλά και στη συμβολή στην τοπική ανάπτυξη και τη στήριξη κρίσιμων φορέων που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.
Το FOTON Tunland G7 είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα pickup της κατηγορίας του. Εξοπλίζεται με κινητήρα 2,0 λίτρων turbo diesel που αποδίδει περίπου 160 ίππους και 390 Nm ροπής, προσφέροντας επαρκή ισχύ για δύσκολες αποστολές αλλά και οικονομία καυσίμου. Διατίθεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF, ενώ το σύστημα κίνησης μπορεί να είναι 4×2 ή 4×4 με επιλογές λειτουργίας που το καθιστούν ικανό να κινείται άνετα σε κάθε είδους έδαφος.
Το μήκος του φτάνει τα 5,34 μέτρα, το πλάτος τα 1,94 και το ύψος τα 1,87, με μεταξόνιο 3,11 μέτρων και απόσταση από το έδαφος 210 χιλιοστά, στοιχεία που του δίνουν κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου. Η δυνατότητα ρυμούλκησης αγγίζει τους 3 τόνους, ενώ η καρότσα του προσφέρει μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες.
Η καμπίνα του έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, θυμίζοντας περισσότερο σύγχρονο SUV παρά επαγγελματικό όχημα, με ποιοτικά υλικά, infotainment με μεγάλη οθόνη, κάμερα οπισθοπορείας ή ακόμα και 360 μοιρών, κλιματισμό και προηγμένα συστήματα ασφαλείας όπως ABS, ESP και προειδοποιήσεις οδηγού.
Το Tunland G7 είναι ένα όχημα που μπορεί να σταθεί ισότιμα απέναντι στον διεθνή ανταγωνισμό, προσφέροντας στο Λιμεναρχείο Καρύστου ένα πολύτιμο εργαλείο που θα διευκολύνει το έργο του.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Νέος ΚΟΚ: Πού θα βρίσκονται οι πρώτες έξι κάμερες-τροχονόμοι στην Αθήνα;
- FMS: Ενα FOTON για το Λιμεναρχείο
- Αποστολή στην Κρήτη: Οδηγήσαμε την ανανεωμένη Porsche 911 – Πρώτη φορά υβριδική
- Τέλος το γρηγορόσημο για πινακίδες κυκλοφορίας – ...
- To Dacia Duster γίνεται διπλοκάμπινο αγροτικό με το ίδιο μήκος
- Metaverse: Η αυτοκίνηση αλλάζει
- Νέο Mitsubishi Eclipse Cross: Ηλεκτρική επανεκκίνηση με αυτονομία έως 600 χλμ.
- 57ο Ράλλυ ΔΕΘ – Εκπαίδευση & ενημέρωση πολιτών για αποφυγή οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ
- Αλήθειες και μύθοι για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Όσα πρέπει να ξέρεις
- Φρένο στην υπερβολική ταχύτητα: Κατάσχεση αυτοκινήτου για τους οδηγούς που παραβιάζουν τα όρια
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto
- Τελευταία Νέα NewsAuto
- FMS: Ενα FOTON για το Λιμεναρχείο
- SOS: Πάνω από 700.000 αυτοκίνητα στην Ελλάδα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ
- Επίσημο: Αυτό είναι το καινούργιο, ηλεκτρικό Mitsubishi Eclipse Cross
- Νέος ΚΟΚ: Πού θα βρίσκονται οι πρώτες έξι κάμερες-τροχονόμοι στην Αθήνα;
- Xpeng X9 EREV: Ηλεκτρικό με αυτονομία 1.600 χιλιόμετρα
- Auto Thessaloniki 2025: Πρεμιέρες, καινοτομίες και χιλιάδες επισκέπτες
- Yamaha XMAX 300 Tech MAX ετοιμοπαράδοτο με δώρο βαλίτσα & keyless
- Δοκιμή: Leapmotor C10 REEV
- Κόμβος Μεταμόρφωσης: Το σχέδιο που λυτρώνει την Αττική Οδό
- Grande Auckland: Το «πράσινο» υπερπλοίο που ενώνει Ασία και Ευρώπη
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Metaverse: Η αυτοκίνηση αλλάζει
- Τέλος το γρηγορόσημο για πινακίδες κυκλοφορίας – ...
- Φρένο στην υπερβολική ταχύτητα: Κατάσχεση αυτοκινήτου για τους οδηγούς που παραβιάζουν τα όρια
- To Dacia Duster γίνεται διπλοκάμπινο αγροτικό με το ίδιο μήκος
- Νέο Mitsubishi Eclipse Cross: Ηλεκτρική επανεκκίνηση με αυτονομία έως 600 χλμ.
- Έρχονται οι πρώτες ψηφιακές κάμερες στην Αθήνα – Από Οκτώβριο οι κλήσεις ψηφιακά
- Πρόβα τίτλου για τη McLaren - Πώς μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια στο Αζερμπαϊτζάν
- 57ο Ράλλυ ΔΕΘ – Εκπαίδευση & ενημέρωση πολιτών για αποφυγή οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ
- Αποστολή στην Κρήτη: Οδηγήσαμε την ανανεωμένη Porsche 911 – Πρώτη φορά υβριδική



