F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Στην κορυφή ο Russell με τη Mercedes

11:49 4/4/2019 - Πηγή: NewsAuto

Μπορεί την πρώτη ημέρα του διήμερου τεστ εξέλιξης στο Μπαχρέιν ο George Russell να συμμετείχε με την ομάδα του, τη Williams, όμως τη δεύτερη ημέρα έτρεξε στην πίστα του Σακχίρ με το μονοθέσιο της ομάδας στην οποία ανήκει – της Mercedes.

Κι από την ουρά της κατάταξης, πράγμα αναπόφευκτο με τα φετινά χάλια της Williams, ο Βρετανός κατάφερε με τη W10 να σημειώσει τον καλύτερο

χρόνο της ημέρας! Κι αυτό παρότι έχασε χρόνο λόγω μίας διαρροής στο γερμανικό μονοθέσιο, που όμως επιδιορθώθηκε γρήγορα.

Έτσι ο Russell σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.29.029, με τον Sergio Perez της Racing Point να ακολουθεί με διαφορά μόλις 66 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Το Top3 συμπλήρωσε ο Sebastian Vettel, με τον οδηγό της Ferrari να είναι στην κορυφή το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, προτού τον «προσπεράσουν» αρχικά ο Μεξικάνος κι εν συνεχεία ο Russell.

Ο Vettel ήταν ένας εκ των επτά οδηγών που έσπασαν το φράγμα των 100 γύρων ενώ ενδιαφέρον είχαν όσα έκανε ο Mick Schumacher, γιος του θρυλικού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Another day, another team…@SchumacherMick was at the wheel of the @alfaromeoracing car today putting in 70 laps and finishing 6th fastest on day 2 of #F1Testing in Bahrain #F1 pic.twitter.com/NrTspP3ySl

Formula 1 (@F1) April 3, 2019

Ο Γερμανός ήταν δεύτερος την προηγούμενη ημέρα όταν και οδήγησε τη Ferrari SF90 και περνώντας πίσω από το τιμόνι της Alfa Romeo Racing σημείωσε την έκτη καλύτερη επίδοση.

Αναλυτικά οι χρόνοι:

The post F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Στην κορυφή ο Russell με τη Mercedes appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα