F1 Virtual GP Καναδά: Νικητής και πρωταθλητής ο Russell (video)

O George Russell ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του Virtual Grand Prix στο σιρκουί Gilles Villeneuve και με αυτή την επιτυχία, κατέκτησε και τον τίτλο!

Ήταν η όγδοη και τελευταία στάση στο εικονικό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, που κάλυψε το κενό αγωνιστικής δράσης στις πραγματικές πίστες λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.

Μετά τις επιτυχίες σε Ισπανία, Μονακό και Αζερμπαϊτζάν, ο οδηγός της Williams συμπλήρωσε

καρέ επιτυχιών στον Καναδά, εκμεταλλευόμενος την pole position και έτσι πήρε τον τίτλο!

The moment @GeorgeRussell63 and @WilliamsRacing became unofficial #VirtualGP champions #RaceAtHome @Aramco pic.twitter.com/Sq4M6t1Xog

Formula 1 (@F1) June 14, 2020

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες, δεν είχαμε πολλούς οδηγούς από το πραγματικό grid να λαμβάνουν μέρος. Εκτός από τον Βρετανό, συμμετείχαν ακόμα ο Alex Albon της Red Bull Racing, ο Nicholas Latifi της Williams και ο Pierre Gasly της AlphaTauri.

The Wall of Champions has its first victim

After a strong start at his home #VirtualGP, Latifi crashes down the order…

Watch live >> https://t.co/RMc2Ybje5L#RaceAtHome pic.twitter.com/nu86j1C0lj

Formula 1 (@F1) June 14, 2020

O Ταϊλανδός είχε παραταχθεί στην πρώτη σειρά της εκκίνησης αλλά παρότι προσπάθησε να κλέψει τα ηνία από τον Russell, δεν τα κατάφερε. Ακολούθησαν παρόμοια στρατηγική και όταν ο Albon πήρε και χρονική ποινή, όλα τελείωσαν. Μάλιστα κάποια στιγμή ο οδηγός της Williams προσφέρθηκε να κόψει ρυθμό για να μειωθεί η διαφορά και να μονομαχήσουν για το κοινό, όμως ο οδηγός της RBR αρνήθηκε την πρόταση.

Έτσι τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις, με τον Esteban Gutierrez της Mercedes να συμπληρώνει το βάθρο, σε μία επανάληψη του Top-3 του Μπακού.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη:

It may not be the real thing but it’s been such a buzz battling for wins with the lads again these past months. I’d missed that feeling!

Enjoyed the series way more than I expected. No matter what you do you’ve gotta give it everything!#VirtualGP Champ… cheers everyone! pic.twitter.com/HQmF13YlA0

— George Russell (@GeorgeRussell63) June 14, 2020

Διαβάστε ακόμα:
F1 Virtual GP Αζερμπαϊτζάν: Χατ-τρικ για Russell (vids)

F1 Virtual GP Μονακό: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη Russell (video)

Μία virtual βόλτα στην πίστα του Βιετνάμ (video)

The post F1 Virtual GP Καναδά: Νικητής και πρωταθλητής ο Russell (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα