F1 GP Άιφελ: Ματαιώθηκε και το FP2

Μηδενική δράση σήμερα στο Νίρμπουργκρινγκ αφού μετά την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Άιφελ, ματαιώθηκε και η δεύτερη.

Η κακοκαιρία συνεχίστηκε και παρότι δεν υπήρχε πρόβλημα βροχόπτωσης, η ομίχλη είχε καθηλώσει ξανά το ιατρικό ελικόπτερο, πράγμα που αναπόφευκτα σημαίνει πως δεν μπορεί να ξεκινήσει η δράση στην πίστα.

Ωστόσο, η παγκόσμια

ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, αναζητά ένα plan b για το Σαββατοκύριακο, αν και η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για βελτίωση.

«Το δελτίο καιρού λέει πως η κατάσταση θα βελτιωθεί αλλά δουλεύουμε και πάνω σε κάποιες εναλλακτικές, ώστε να μπορούμε να έχουμε δράση ακόμα κι αν διατηρηθεί το ίδιο πρόβλημα. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση», είπε ο Διευθυντής Αγώνα της FIA, Michael Masi.

Dedication, patience…

Keep dry and stay warm, you two! #EifelGP #F1 pic.twitter.com/RBKXJakCnM

Formula 1 (@F1) October 9, 2020

Κρίμα για τους θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, δίχως να απολαύσουν τα μονοθέσια της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού εν δράσει.

Καιρού επιτρέποντος, η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών είναι προγραμματισμένη για τις 13.00 του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) ενώ οι κατατακτήριες δοκιμές για τις 16.00.

Την Κυριακή, ο αγώνας είναι μία ώρα νωρίτερα απ’ ότι συνήθως: στις 15.10! Αντίστοιχα, το καθιερωμένο Instagram F1 Live (με τον Τάκη Πουρναράκη και τον Πάνο Σεϊτανίδη), μεταφέρεται στις 14.30.

Sebastian Vettel showing @SchumacherMick his special tribute helmet to Michael this weekend. #EifelGP #F1 pic.twitter.com/bpj8WTzhKZ

Daphne Soh 다프네 (@miyake9) October 9, 2020

Διαβάστε επίσης:
Η αποχώρηση Honda δεν… σπάει το συμβόλαιο του Verstappen

Τελικά χωρίς θεατές το Grand Prix Τουρκίας

Το οριστικό «αντίο» του Michael Schumacher στην F1 (video)

The post F1 GP Άιφελ: Ματαιώθηκε και το FP2 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα