Engler F.F Superquad: Το ταχύτερο quad στον κόσμο

14:50 6/3/2019 - Πηγή: NewsAuto

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έκανε την εμφάνισή της και μία νεοσυσταθείσα εταιρεία, η Engler παρουσιάζοντας το πρωτότυπο μοντέλο της F.F Superquad.

Η εταιρεία με έδρα την Σλοβακία αποκάλυψε στο πολυπληθές κοινό της Έκθεσης το ιδιαίτερης σχεδίασης όχημά της F.F Superquad, το οποίο έχει ως βασική φιλοσοφία τις τετράτροχες μοτοσικλέτες

(quad). Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα «συνηθισμένο» supercar, καθώς απουσιάζει η καμπίνα των επιβατών, ενώ ο χειριστής του απλά βρίσκεται στο κέντρο του αμαξώματος, με τη θέση οδήγησης να έχει μεταφερθεί αυτούσια από τις δίτροχες κατασκευές.

Κάτω από το καπό του Engler F.F Superquad βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας των 5,2 λίτρων, που γνωρίζουμε ήδη από τη Lamborghini Huracan και το Audi R8, που στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδίδει 850 ίππους. Εάν υπολογίσετε ότι το συνολικό βάρος της κατασκευής φτάνει τα μόλις 850 kg, τότε έχουμε την ιδανική αναλογία ισχύς/βάρος 1:1, ενώ τα 2,5 δευτερόλεπτα που χρειάζεται για το 0-100 km/h μοιάζουν φυσιολογικά, όπως και η τελική ταχύτητα των 350 km/h. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές του F.F Superquad θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους όχημα, ανάλογα τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

The post Engler F.F Superquad: Το ταχύτερο quad στον κόσμο appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα