ELDON’S: Τα κορυφαία λιπαντικά για κάθε χρήση

Αυτοκίνηση δεν είναι μόνο τα οχήματα που μας προσφέρουν ασφαλείς μετακινήσεις και απολαυστικές στιγμές πίσω από το τιμόνι αλλά και παράπλευροι τομείς που εξασφαλίζουν τα παραπάνω, όπως για παράδειγμα αυτός των λιπαντικών.
Κι όπως επιλέγουμε πολύ προσεκτικά το επόμενο αυτοκίνητό μας, έτσι πρέπει να επιλέγουμε με την ίδια σύνεση τα λιπαντικά που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του κινητήρα του. Σε αυτό τον τομέα, μία εταιρεία που ξεχωρίζει είναι η ELDON’S.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1975 και σήμερα

ξεχωρίζει ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, γράσων και ειδικών προϊόντων, στην Ελλάδα. Διαγράφοντας μια συνεχόμενα δυναμική αναπτυξιακή πορεία, σχεδόν πέντε δεκαετιών, συνδυάζει εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο τομέα της λίπανσης, ενώ πλέον εξάγει τα προϊόντα της σε 18 χώρες σ’ όλο τον κόσμο.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αθήνα και διαθέτει δύο μονάδες παραγωγής (στη πρωτεύουσα και το Άργος) και τρία κέντρα διανομής (στον Ασπρόπυργο, την Θεσσαλονίκη και την Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας). Το σύνολο των προϊόντων της ELDON’S καλύπτει κάθε ανάγκη λίπανσης σε όλους σχεδόν τους τομείς όπως: Ενέργειας, Βιομηχανίας, Μεταφορών, Κατασκευών, Μηχανικών μέσων, Αγροτικής παραγωγής και Ναυτιλίας.

Για την παραγωγή των προϊόντων, τα οποία καλύπτουν τις αυστηρότερες απαιτήσεις των διεθνών οργανισμών και των κατασκευαστών εξοπλισμού, χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες των πλέον υψηλών  προδιαγραφών εγκεκριμένων οίκων του εξωτερικού. Όχι τυχαία, η εν λόγω εταιρεία είναι πιστοποιημένη από το Bureau VERITAS (BV) και λειτουργεί  σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001 στους τομείς σχεδιασμού, ανάπτυξης, παραγωγής, διακίνησης και τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων, καθώς και τα πρότυπα ISO 14001 που αφορούν την περιβαλλοντική διαχείριση και OHSAS 18001 για την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Οι σειρές προϊόντων λίπανσης της ELDON’Sείναι σχεδιασμένες για υψηλές αποδόσεις και αξιοπιστία, στοχεύοντας στην εύρυθμη λειτουργία και μακροζωία κάθε μηχανήματος και κινητήρα. Παράλληλα, οι μέθοδοι ανάπτυξης, οι διαδικασίες παραγωγής και η καινοτομία που συνοδεύουν κάθε προϊόν που προσφέρει, εξασφαλίζουν το μέγιστο όφελος, σε οποιοδήποτε τομέα ή εφαρμογή.

Για τον έλεγχο της παραγωγής αλλά και της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων η ELDON’S διαθέτει σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου και δοκιμών. Επίσης, στοχεύοντας στην καλύτερη υποστήριξη και μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας του εξοπλισμού των πελατών και συνεπώς της βελτίωσης του κόστους λειτουργίας και συντήρησης, η έχει εξειδικευμένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Πωλήσεων καθώς και Τμήμα Εκπαίδευσης.

Στην μακρόχρονη παρουσία της, η ELDON’S υποστήριζε πάντα ενεργά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Για το 2020 είναι ο κύριος χορηγός του FORD Fiesta R5 Evo 2 με πλήρωμα τους Θέμη Χαλκιά και Λεωνίδα Μαχαίρα που  αγωνίζονται στο 56ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος.

Προηγήθηκε το 2019 όπου ο Συμεών Χατζηπαντελής στέφθηκε πρωταθλητής στον απαιτητικό αγώνα του «Time Attack Italy» με την υποστήριξη της ELDON’S.

Από τον Οκτώβριο του 2005, έχει αναπτύξει συνεργασία με την εξειδικευμένη Αμερικανική εταιρεία συνθετικών λιπαντικών ειδικών εφαρμογών, ANDEROL, έχοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το 2009 ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία NYNAS αντιπροσωπεύοντας τα προϊόντα της στην Ελληνική αγορά ενώ από τα τέλη του 2017 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα προϊόντα της πολυεθνικής εταιρίας GULF.

Η κύρια σειρά προϊόντων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Υδραυλικά υγράΛιπαντικά κινητήρων και κιβωτίων μετάδοσης οχημάτωνΥγρά αυτόματων κιβωτίων μετάδοσης κίνησηςΑντιψυκτικά υγράΛιπαντικά στροβίλων και κυκλοφοριακών συστημάτωνΛιπαντικά μειωτήρωνΛιπαντικά αεροσυμπιεστώνΛιπαντικά μετασχηματιστώνΥγρά κοπής και κατεργασίας μετάλλωνΛιπαντικά επαλείψεως καλουπιώνΛιπαντικά ναυτιλίαςΓράσαΠαραφινέλαια βιομηχανικής και φαρμακευτικής καθαρότηταςΛιπαντικά ειδικών εφαρμογών

Η σωστή επιλογή και χρήση προϊόντων λίπανσης είναι κρίσιμη για τη σωστή, απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία κάθε μηχανήματος. Τα προϊόντα αυτά βρίσκονται στην καρδιά κάθε εξαρτήματος και μηχανής, είναι υψηλής τεχνολογίας και αποτελούν αναπόσπαστα λειτουργικά μέρη κάθε μηχανολογικού εξοπλισμού.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας.

The post ELDON’S: Τα κορυφαία λιπαντικά για κάθε χρήση appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα