Ducati Multistrada με 4ετή εγγύηση

Η Ducati προσφέρει όλα τα μοντέλα της Multistrada Model Year 2020 με τετραετή εγγύηση, η οποία προσφέρεται χωρίς πρόσθετο κόστος για τον πελάτη.


Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει από την παρουσίαση της πρώτης Ducati Multistrada. Περισσότερες από 100.000 μοντέλα της έχουν κυλήσει από τη γραμμή παραγωγής στο Borgo Panigale, ταξιδεύοντας χωρίς σύνορα και συμβιβασμούς τα όνειρα χιλιάδων κατόχων σε όλο τον κόσμο. Στο πέρασμα του χρόνου, οι συνεχείς και επίπονες δοκιμές, οι βελτιωμένες παραγωγικές διαδικασίες και

δεδομένα τόσο από απαιτητικούς πελάτες όσο και από προσομοιώσεις προηγμένης τεχνολογίας, έχουν κάνει το επίπεδο κατασκευής και αξιοπιστίας της Multistrada κορυφαίο.


Όλα τα παραπάνω φέρνουν το πρόγραμμα Ducati 4Ever Multistrada, ένα πρόγραμμα τετραετούς εγγύησης για όλα τα μοντέλα Multistrada: 950, 1260, 1260 Enduro και 1260 S Grand Tour.  Το 4Ever Multistrada προσφέρεται χωρίς πρόσθετο κόστος για τον πελάτη, δεν υπάρχει περιορισμός στα χιλιόμετρα και επιπλέον, περιλαμβάνει και 4 χρόνια οδικής βοήθειας. Η εγγύηση των τεσσάρων ετών ισχύει για όλες τις Multistrada Model Year 2020 που παραδίδονται από 1 Νοεμβρίου και μετά και διαθέτουν τη σχετική ενεργοποίηση εγγύησης από το Εξουσιοδοτημένο Service Ducati.

Διαβάστε επίσης:

Ducati Multistrada V4 το 2021

Νέα έκδοση Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour

Ducati Streetfighter V4 με 208 ίππους και επίσημα

The post Ducati Multistrada με 4ετή εγγύηση appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα