Citroen C5 Aircross SUV Hybrid: Nτεμπούτο στις Βρυξέλλες

10:01 6/1/2020 - Πηγή: NewsAuto

Παγκόσμια πρεμιέρα και επίσημα θα πραγματοποιήσει το νέο Citroen C5 Aircross SUV Hybrid στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών που θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στις 10 Ιανουαρίου.

Το υβριδικό C5 Aircross SUV είναι το πρώτο μοντέλο της Citroen, εκείνο που σηματοδοτεί ουσιαστικά την επίθεση της εταιρίας

στην κατηγορία των ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων. H Citroen ανακοίνωσε την υβριδική έκδοση του C5 Aircross SUV προς το τέλος του 2019 και στην ερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου στην πρωτεύουσα του Βελγίου θα είναι η πρώτη φορά που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να το δει από κοντά.

Για την υβριδική του κίνηση το C5 Aircross SUV Hybrid χρησιμοποιεί τον Pure Tech των 1,6 λίτρων και 180 ίππων και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 110 ίππων που αποδίδουν συνδυαστικά 225 ίππους και 320 Nm ροπής. Κατά τον κύκλο μετρήσεων WLTP η κατανάλωση ανέρχεται σε μόλις 1,7 λίτρα ανά 100 χλμ. με το υβριδικό SUV της γαλλικής εταιρίας να μπορεί να καλύψει επίσης απόσταση 50 χλμ. μόνο με τη χρήση των μπαταριών του και με ταχύτητες έως και τα 135 χλμ./ώρα.

Το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία για την αγορά της Γαλλίας με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν το δεύτερο μισό του 2020.

Διαβάστε επίσης:

Οι καινοτομίες του Citroen C5 Aircross SUV Hybrid (Video)

Citroen C5 Aircross με νέο κιβώτιο και νέους κινητήρες

Citroen C5 Aircross SUV: Ξεπέρασε τις 100.000 πωλήσεις

The post Citroen C5 Aircross SUV Hybrid: Nτεμπούτο στις Βρυξέλλες appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα