Bugatti Atlantic: Εντυπωσιακό σκάφος με αύρα F1

Ο Etienne Salomé είναι σχεδιαστής στη Bugatti και ξεκινάει μια νέα εταιρεία πολυτελών σκαφών με το κατάλληλο όνομα Salomé Yachts. Το πρώτο του σκάφος είναι το Atlantic, και εμπνέεται από το διάσημο coupe της γαλλικής φίρμας.

Με τιμή 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, είναι στην πραγματικότητα φθηνότερο από μια νέα

Chiron. Το Atlantic διαθέτει μια όμορφη σχεδίαση που θυμίζει το σχήμα δακρύων των κλασικών αυτοκινήτων της Bugatti. Διαθέτει μια λειτουργική επιφάνεια στο επάνω τμήμα με δύο προεξέχοντα όρθια τμήματα και ένα κατάστρωμα μεταξύ τους. Αυτό επιτρέπει τη ροή του αέρα μέσω του σκάφους με μεγάλη ταχύτητα και παρέχει καλύτερη σταθερότητα, σύμφωνα με την εταιρεία. Η Salomé Yachts λέει ότι αυτό το σχέδιο εμπνέεται από την αεροδυναμική ενός αυτοκινήτου της Formula 1. Το Atlantic έχει μήκος 12 μέτρα και παρέχει αρκετό χώρο ακόμη και για εννέα άτομα. Σε ότι αφορά στην ψυχαγωγία, υπάρχει ένα στερεοφωνικό ηχοσύστημα με 14 ηχεία και 2 subwoofers.

Η ισχύς θα πρέπει να είναι περισσότερο από επαρκής από ένα ζεύγος κινητήρων Volvo Penta D6-440 με συνολική ισχύ 868 ίππων. Η χωρητικότητα καυσίμου προσεγγίζει τα 600 λίτρα. Η εταιρεία εκτιμά ότι η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 120 km/h. Ο χώρος του καπετάνιου περιλαμβάνει ένα γυάλινο πιλοτήριο από την Garmin. Προαιρετικά, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν επιπρόσθετες τεχνολογίες. Η Salomé Yachts σκοπεύει να κατασκευάσει αρχικά 12 μονάδες του Atlantic. Η εταιρεία είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τους προνομιούχους πελάτες της προκειμένου να προσαρμόσει την καμπίνα στις προτιμήσεις τους. Οι παραδόσεις αναμένεται να αρχίσουν το 2020.

The post Bugatti Atlantic: Εντυπωσιακό σκάφος με αύρα F1 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα