Alonso, Webber μιλούν για το σκάνδαλο Armstrong!

Χτες στη Γέονγκαμ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, οι Αλόνσο και Γουέμπερ ένεκα φανατικοί ποδηλάτες και οι δυο, ερωτήθηκαν για το «σκάνδαλο Άρμστρονγκ».

Ο Αμερικανός Λανς Άρμστρονγκ βλέπει αυτές τις μέρες το μύθο του να καταρρέει υπό το βάρος των αποκαλύψεων για το ντόπινγκ. Ήδη ζητούνται πίσω τρόπαια και χρηματικά έπαθλα.

Ο Γουέμπερ είπε: «Νιώθω απογοήτευση. Είμαι φανατικός ποδηλάτης πάνω από 10 χρόνια. Όμως σιγά-σιγά χάνω το πάθος μου για το άθλημα. Για

όσους ασχολούνται και ξέρουν τα πράγματα εκ των έσω όσα συμβαίνουν δεν αποτελούν έκπληξη. Ο τοίχος έπεσε και προφανώς ο Άρμστρονγκ ήταν το τελευταίο και μεγαλύτερο δέντρο που ήθελαν να ρίξουν. Είναι καλό που καθαρίζουν το άθλημα και επίσης είναι σημαντικό το μήνυμα που στέλνεται παγκοσμίως, ότι εφόσον πετύχεις κάτι, κλέβοντας είναι μοιραίο κάποια στιγμή να την πληρώσεις.

Από την πλευρά του ο Αλόνσο συμπλήρωσε: «Προφανώς λατρεύω την ποδηλασία. Ο Άρμστρονγκ δεν ήταν απλά ένας ακόμη ποδηλάτης, αποτελούσε είδωλο για πολλούς ανθρώπους, ενέπνεε αθλητές όπως εμείς και πολλούς δημοσιογράφους. Δεν είναι εύκολες καταστάσεις, πιστεύω πως θα παραμείνει ως πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους ότι κι αν γίνει όποιο κι αν είναι η τελική εικόνα. Δεν είναι εύκολα να δεις ξεκάθαρα τη συνολική εικόνα.



Κείμενο: Τάκης Πουρναράκης, Πηγή: protothema.gr

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα