Alfa Romeo 4C – Centurion.007 Green Arrow από την Pogea Racing (+Video)

Μία Alfa Romeo 4C που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη οπουδήποτε και αν κινηθεί στον κόσμο δημιούργησε η γερμανική Pogea Racing, σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του πελάτη της. Κυρίαρχο χρώμα το πράσινο.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Η Alfa Romeo 4C είναι ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα της Pogea Racing όσον αφορά στις μετατροπές. Η Centurion.007 Green

Arrow όπως ονομάζεται το τελευταίο project της εταιρίας δημιουργήθηκε πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη ο οποίος για την συγκεκριμένη περίπτωση ήθελε απλά να… ξεχωρίζει.

Σε έναν κόσμο γεμάτο πλέον από ξεχωριστά αυτοκίνητα οι άνθρωποι της Pogea Racing ακολούθησαν τον δρόμο του… χρώματος για να το πετύχουν αυτό.

Το πράσινο χρώμα που επέλεξαν τελικά για αυτό το project το εμπνεύστηκαν από το αντίστοιχο χρώμα της νέας Aston Martin V8 Vantage όπως λένε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους, στο οποίο ωστόσο έδωσαν την δική τους τελική απόχρωση.

Η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων στο αμάξωμα είναι το επόμενο σημείο που κάνει αυτή την 4C ξεχωριστή, η οποία φέρει ελαφρώς διαφορετικά πίσω φωτιστικά σώματα, κάλυμμα κινητήρα από ανθρακονήματα και διαχύτη, αλλά και σταθερή πίσω αεροτομή. Την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν οι μαύρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου XCUT στις 18 και 19 ίντσες εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων να κάνουν χαρακτηριστική αντίθεση, ενώ η ανάρτηση προέρχεται πλέον από την KW.

Το εσωτερικό ακολουθεί το εξωτερικό και το πράσινο είναι το χρώμα της επιλογές και σε αυτό το σημείο με την εκτέλεση να πραγματοποιείται από την Speedfire Design, ενός ο 1750 υπερτροφοδοούμενος κινητήρας αποδίδει για την συγκεκριμένη περίσταση 332 ίππους, 92 περισσότερους από την στάνταρ έκδοση.

Γνωρίστε λίγο καλύτερα την τελευταία δημιουργία της Pogea Racing στο βίντεο που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα