AC Schnitzer BMW X3 M με 592 ίππους

Με την X3 M να πετυχαίνει ρεκόρ πωλήσεων είναι αυτονόητο ότι οι βελτιωτές αυτοκινήτων θέλουν και αυτοί ένα κομμάτι από την πίτα της αγοράς.

Μετά από το πακέτο αναβαθμίσεων του Dahler για την BMW X3 M (με κωδικό F97), ήρθε η σειρά της AC Schnitzer να «φτιάξει» την δική της έκδοση για το premium SUV πολυτελείας. Ο διπλός-υπερτροφοδοτούμενος εξακύλινδρος κινητήρας 3.000 κ.εκ. παράγει τώρα 600 ίππους και

700 Nm  ροπής. Αυτό σημαίνει 90 επιπλέον ίππους και 100 Nm ροπής σε σχέση με την… απλή X3 M.

H AC Schnitzer προικίζει την BMW Z4 με 400 ίππους

Η AC Schnitzer δεν ανακοινώνει την διαφορά στις επιδόσεις (0-100 και τελική ταχύτητα), αλλά πιστεύουμε ότι το κάνει με θετικό τρόπο. Εκτός από την προσθήκη περισσότερων ίππων στον κινητήρα, η εταιρία βελτιώσεων έκανε επεμβάσεις και στην ανάρτηση μέσω ενός kit ελατηρίων, που χαμηλώνει το SUV κατά περίπου 20-25 mm εμπρός και πίσω.

Ως αποτέλεσμα, η AC Schnitzer, ισχυρίζεται ότι η BMW X3 M έχει καλύτερο έλεγχο και κράτημα στο δρόμο. Η αναβαθμισμένη ανάρτηση λειτουργεί σε συνδυασμό με συμβατικές ζάντες αλουμινίου AC1 20 ιντσών σε BiColor ή ανθρακίτη, με ελαστικά 255/45 R20 μπροστά και ελαστικό 265/45 R20 στο πίσω μέρος. Υπάρχει επίσης η επιλογή των τροχών 22 ιντσών AC2 σε αλουμίνιο BiColor ή ανθρακί / μαύρο που έρχονται με ελαστικά μεγέθους 265/35 R22 μπροστά και 275/35 R22 πίσω.

Για την εμφάνιση, η AC Schnitzer επέλεξε ένα αρκετά λιτό kit αμαξώματος που αποτελείται από έναν μπροστινό σπόϊλερ, αεροτομή οροφής και αυτοκόλλητες ταινίες και διακριτικά «AC Schnitzer». Η εταιρεία λέει ότι τα αεροδυναμικά βοηθήματα είναι υπεύθυνα για τη βελτίωση της πρόσφυσης και στους δύο άξονες. Στο εσωτερικό της X3, η AC Schnitzer διατήρησε χαμηλό προφίλ προσθέτοντας κάποιες λεπτομέρειες από αλουμίνιο, όπως το σετ πεντάλ με αντίστοιχο υποπόδιο, πλαίσιο στο κιβώτιο ταχυτήτων και κάλυμμα Black Line για το κουμπί ελέγχου του iDrive.

Η εντυπωσιακή 3άρα της AC Schnitzer (+vid)

The post AC Schnitzer BMW X3 M με 592 ίππους appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα