17 νέα VW μέχρι το 2024

Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα νέα που περιμένουμε από την VW μέσα στα επόμενα 6 χρόνια. Συνολικά, η Γερμανική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει 17 νέα αυτοκίνητα έως το 2024, με τα νέα ηλεκτρικά να συμπεριλαμβάνονται.

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Τα Arteon R και T-Roc R είναι αυτά που αναμένονται πρώτα και ουσιαστικά αυτά θα ανοίξουν «το χορό» των παρουσιάσεων των νέων μοντέλων που θα δούμε από τη VW μέσα στα επόμενα χρόνια. Προς το τέλος του έτους, θα έχουμε και την έκδοση coupe του Tiguan, που θα αποτελέσει μια πρόταση λίγο πιο premium από το μοντέλο που ήδη ξέρουμε. Με το δίλιτρο TSI σύνολο σε δύο εκδόσεις, 220 και 240 ίππων, η νέα έκδοση του Tiguan θα αλλάξει συνολικά την εικόνα του μοντέλου, ενώ θα τονίσει περαιτέρω και το πρεστίζ της εταιρείας συνολικά.

Παράλληλά, περιμένουμε και την ανανεωμένη έκδοση του Passat, ενώ έχει μπει στις ράγες και η παρουσίαση του T-Cross που θα βασίζεται στο Polo και θα αποτελέσει μια ακόμα μικρότερη crossover πρόταση που θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από το T-Roc. Τα –ακόμα- σημαντικότερα νέα για την VW θα ακολουθήσουν, μια και τους πρώτους μήνες του 2019 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το νέο Golf, με το ηλεκτρικό αντίστοιχο I.D. να ακολουθεί λίγο μετά (κάτι που σημαίνει πως η ηλεκτρική έκδοση του Golf, δεν θα συνεχίσει να παράγεται).

Keywords
Τυχαία Θέματα