ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ : Θαυμάστρια ξόδεψε 48.000 δολάρια για να επικοινωνεί μαζί του

Θύμα μιας καλοστημένης απάτης έπεσε μια 29χρονη από τη Ταϊβάν, που έχοντας την εντύπωση ότι μιλούσε διαδικτυακά με τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), ξόδεψε για την επικοινωνία της αυτή περίπου 48.000 δολάρια.

Ο λόγος για την Γιανγκ Νιεν-τζου που θεωρούσε ότι είχε γνωρίσει και διατηρούσε σχέση μέσω του διαδικτύου με τον διάσημο ηθοποιό.

Θύμα μιας καλοστημένης απάτης έπεσε μια 29χρονη από τη Ταϊβάν, που έχοντας την εντύπωση ότι μιλούσε διαδικτυακά με τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), ξόδεψε για την επικοινωνία της

αυτή περίπου 48.000 δολάρια.

Ο λόγος για την Γιανγκ Νιεν-τζου που θεωρούσε ότι είχε γνωρίσει και διατηρούσε σχέση μέσω του διαδικτύου με τον διάσημο ηθοποιό.

Η αστυνομία άρχισε να ξεδιαλύνει την υπόθεση όταν προσπάθησε να εξαργυρώσει πλαστές ταξιδιωτικές επιταγές, αξίας 10.000 δολαρίων σε τοπική τράπεζα, δηλώνοντας ότι τα χρήματα προορίζονταν για τον διάσημο αγαπημένο της στη Νιγηρία, όπου βρισκόταν για φιλανθρωπική αποστολή του ΟΗΕ.

Μόνο που στη Νιγηρία βρισκόταν ένας έξυπνος απατεώνας που μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας που είχε με την νεαρή, παρουσιάστηκε ως Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μάλιστα, η 29χρονη τον πίστεψε, καθώς όπως είπε και στους αστυνομικούς η φωνή του ήταν ολόιδια με αυτή του ηθοποιού και μάλιστα γνώριζε πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή του.

Τζορτζ Κλούνεϊ
Keywords
Τυχαία Θέματα