ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΣΟΟΥΜΠΙΖ : Αυτοκτόνησε πασίγνωστος μάνατζερ

20:00 2/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Σοκ και θρήνος στην οικογένειά του αλλά και στους κύκλους της σόουμπιζ για τον διάσημο μάνατζερ που -καθώς φαίνεται- έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο 44χρονος ατζέντης που απογείωσε τις καριέρες μουσικών όπως η Μαράια Κάρεϊ, ο 50 Cent, ο Μπάστα Ράιμς και η Μίσι Ελιοτ, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο διαμέρισμά του.

Σοκ και θρήνος στην οικογένειά του αλλά και στους κύκλους της σόουμπιζ για τον διάσημο μάνατζερ που -καθώς φαίνεται- έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο 44χρονος ατζέντης που απογείωσε τις καριέρες μουσικών όπως η Μαράια Κάρεϊ, ο 50 Cent, ο Μπάστα Ράιμς και

η Μίσι Ελιοτ, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο διαμέρισμά του.

Ο Κρις Λάιτι αντιμετώπιζε οικονομικά αλλά και προσωπικά προβλήματα, αφού χώριζε με τη γυναίκα του. Στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ένα όπλο, ενώ δεν υπήρξαν σημάδια παραβίασης και η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι συνεργάτες και οι φίλοι του έσπευσαν να καταθέσουν τα συλλυπητήριά τους:

“Αναπαύσου εν ειρήνη Κρις Λάιτι, οι προσευχές μου πάνε στην οικογένειά σου και στους ανθρώπους που αγαπούσες”, έγραψε στο Twitter της η Ριάνα. Σοκαρισμένος δήλωσε και ο Παφ Ντίνι, ενώ η Μέρι Τζέι Μπλάιτζ σχολίασε: “Ποτέ δεν ξέρεις τι θα εξωθήσει έναν άνθρωπο στα άκρα ή θα τον κάνει να θέλει να συνεχίσει να ζει”. Ο 50 Cent, που συνεργάστηκε στενά με τον εκλιπόντα, δήλωσε: “Ήταν ένας καλός φίλος και σύμβουλος που με βοήθησε να εξελιχθώ ως καλλιτέχνης και ως επιχειρηματίας. Οι προσευχές μου πάνε στην οικογένειά του. Θα μας λείψει πολύ”.

Κρις Λάιτι
Keywords
Τυχαία Θέματα