ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ : Γιατί απειλεί πως θα φύγει από την σειρά "Πίσω στο σπίτι"

Θεούς και δαίμονες απείλησε ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, όταν πληροφορήθηκε ότι στο καστ των ηθοποιών της σειράς όπου πρωταγωνιστεί, «Πίσω στο σπίτι», θα προστεθεί άλλος ένας εξίσου γνωστός ηθοποιός.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σήκωσε το τηλέφωνο του και απείλησε την παραγωγή λέγοντας «Ή εγώ ή αυτός, διαλέξτε». Για ποιον ηθοποιό απείλησε πως θα εγκαταλείψει την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά;

Θεούς και δαίμονες απείλησε ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης,

όταν πληροφορήθηκε ότι στο καστ των ηθοποιών της σειράς όπου πρωταγωνιστεί, «Πίσω στο σπίτι», θα προστεθεί άλλος ένας εξίσου γνωστός ηθοποιός.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σήκωσε το τηλέφωνο του και απείλησε την παραγωγή λέγοντας «Ή εγώ ή αυτός, διαλέξτε». Για ποιον ηθοποιό απείλησε πως θα εγκαταλείψει την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», ο ηθοποιός για τον οποίο έγινε έξαλλος ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος. Λέγεται πως οι δύο άνδρες διατηρούν μια κόντρα από παλιά.

Από την εποχή που ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν σκηνοθέτης σε θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Ο τελευταίος του δημιουργούσε πρόβλημα με τα «σταριλίκια του», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Θοδωρής Αθερίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα