Τέλος στη σχέση της

18:35 3/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Τίτλους τέλους έριξε η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) στη δεκάμηνη σχέση της με τον Τέιλορ Κίνι (Taylor Kinney).

Η νεαρή ποπ σταρ αποφάσισε ότι ο σύντροφός της δεν είναι ο κατάλληλος για εκείνη και είπε να κάνει μια αλλαγή. Αφορμή στάθηκε η νέα περιοδεία της Λέιντι που αναμένεται να αρχίσει μέσα στο καλοκαίρι και να ολοκληρωθεί

τον επόμενο χρόνο αγγίζοντας τις 110 συναυλίες.

Τίτλους τέλους έριξε η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) στη δεκάμηνη σχέση της με τον Τέιλορ Κίνι (Taylor Kinney).

Η νεαρή ποπ σταρ αποφάσισε ότι ο σύντροφός της δεν είναι ο κατάλληλος για εκείνη και είπε να κάνει μια αλλαγή. Αφορμή στάθηκε η νέα περιοδεία της Λέιντι που αναμένεται να αρχίσει μέσα στο καλοκαίρι και να ολοκληρωθεί τον επόμενο χρόνο αγγίζοντας τις 110 συναυλίες. Έτσι η τραγουδίστρια δεν θα είχε χρόνο να αφοσιωθεί στη σχέση της αφού προτιμά να επικεντρωθεί στην καριέρα της.  

Ωστόσο, σύμφωνα με την "Daily Mail" η Λέιντι αντιμετώπιζε τον καλό της σαν να τον είχε μόνο για πλάκα καθώς ο ηθοποιός ήταν απίστευτα νάρκισσος.

Φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν: ‘‘Ο Taylor νοιαζόταν μόνο για τον εαυτό του, τυπικός ηθοποιός και δεν κατέκτησε την Gaga. Της άρεσε που ήταν μ’ έναν άνδρα που όλοι έλεγαν ότι είναι κούκλος, αλλά δεν επρόκειτο να κρατήσει’’.

Ενώ τόνισαν ότι αυτός ο δεσμός δεν είχε μέλλον γιατί εκτός από τα υπόλοιπα ο ηθοποιός δεν ήταν καθόλου προστατευτικός μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα